reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Powiem wam,ze jakies mam ostatnio kiepskie nastroje,mam chwilowo dosyc tego miejsca,siebie,brakuje mi ostatnio cierpliwosci i nie wiem jak ja dam rade z dwojka,jak juz teraz nie mam czasu dla siebie i nawet jak mam isc do lekarza to nie mam z kim dziecka zostawic wiec Tomek musi jechac ze mna,do tego zapuscilam sie strasznie i jest mi z tym bardzo zle.do tego moje poczucie wartosci ostatnio tez gdzies blisko podlogi..:-( ogolnie jest mi zle:-(
Bylam u lekarza ,zalozyl karte ,ze bylo za pozno to musze przyjsc jakos z rana,zeby mi badania zrobili.No i tyle.Nastepna wizyta 17.10.Termin na 12.05.2012:-)

reklama
witam wieczornie. EFA mnie uprzedzila z tym sms od DOBRANOCKI:)) a powiem wam ze dzwonilam do niej i gadalam z nia!!!!!!!!!!!:)))))))))) mowila mi ze jakies dwie laski rodzily a ona weszla i poprosila ze ona tak szybciutko tylko myk myk. no i ona urodzila a te dwie jeszcze nie, mowila mi ze tylko 2 szwy miala i po porodzie sama se poszla pod prysznic :))) aparatka!!!!!!!!! jej maz podobno nie zdazyl wejsc jak ona urodzila doslownie minute sie spoznil! ogolnie nawet nie musiala przec bo Wojtus sam wyszedl:))) ja juz Wojtusia widzialam bo dostalam mms od niej:)))) fajoooowy dzidzius i taki ladny jakby juz tydzien mial:)))))) mowila mi ze zasuwa o wlasnych silach:)) fajnie sie gadalo tylko akurat polozna weszla i musialysmy przerwac gadke:)))

poza tym dzisiaj po poludniu poszlismy na spacerek zanim deszcz sie pokazal, wyhustalismy Leane, a po powrocie byly zawody: kto pierwszy do pilki: Leane czy kot! i ta glizdencja takiego speeda miala ze zanim kot sie zastanowil o co kaman to Leane juz przy pilce byla:))

dzisiaj uslyszalam nowe slowko: OTKO - oczko :)))) ogolnie gadulka sie jej zalaczyla na calego ze nawet z jogurcikiem w buzi musiala nawijac i jedzac kanapeczke tez ze az kawaleczek szyneczki jej zwisal z boku:) smiesznei to wygladalo:)))

ELWIRKA trzymam kciuki!!!
dziewczyny nie wiem czy to zrozumiecie, ale zazdroszczę DOBRANOCCE, że tak szybko się udało urodzić... Pisałam mi, że śmiga normalnie i nie czuje się jak po porodzie. Aż mi łezka zakręciła się w oku.
rozumiem NAT i to doskonale...
DZIULKA fajny avek ;-) miałam właśnie Ci na wiadomoco odpisać ale skoro na BB jezdeś to już nie budziem pisać tylko buźkam za info :)****

MAKUCIK dziekuje za kompliment:))) wlasnie sie ZYWCEM podniecam:))) mniam:))))

aaaa!!! zapomnialam wam pwoiedziec: Leane nauczyla sie sama polewac woda brzuszek i myc :))) chlapie sie woda i potem sie gladzi jakby sie mydlila:))))

spadam pod prysznic zanim usne nad piwkiem bo dzisiaj zem padnieta jakos a na FB musze pograc kolejna partie w mahjonga:)))

DZIULKA jak to się żywcem podniecasz? że co nim sobie robisz? hę? :-p

P.S sama na placu boju zostałam :confused::szok::-(

wogóle to gdzie MAŁA_MI? ma ktoś jakieś wieści od niej?

Ostatnia edycja:
MAKUC bo ty jestes stary zboczus:))

ja pisalam sms do MALEJ MI przedwczoraj i zero odzewu :(((( normalnie chyba po nia pojade!!:))) a swoja droga to jak zaczne nowa prace to pierwszy urlop po pol roku i od razu zapowiedzialam mezowi -przyjazd do POLSKI z LEane! i spotkanie z wami!!!!! kolo czerwca pewnie. na razie nic nei planuje ale duuuuzo wczesniej powiem kiedy co i jak coby nas bylo duzzzzzooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry