reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi jutro mamy taką rodzinną a we wtorek naszą wspólną, mają tylko przyjść moje psiapsiółki i sąsiadka na torcika. A Wszystkich w jednym dniu bym nie pomieściła a po drugie teściowa pracuje w tygodniu na popołudniu i nie było by szansy by przyjechała.
Zmykam do wyrka, dobrej nocki Wam życzę wszystkim !!!

reklama
Witam Was dziewczynki wiem, że dawno nie pisałam kuźwa brak czasu normalnie
napewno się poprawię. Od powrotu z Zakopanego robię tylko .......... pranie
normalnie masakra.
Czytam Was caly czas , ale nie mam normalnie czau napisać :)
Katar małemu minął właśnie w Zakopanym, al eto pewnie zmiana klimatu.
Rysia dziękuję,że o nas pomyślałaś heh muszę pisać z Wami , ale czytam na bieżąco.
Sto latek dla Roczniaczków :)

Ja dosłownie na chwilunie wpadam życzyć udanej imprezki jutrzejszej beti, Kania, Dziulka, mała mi oby wszystko super się udało:))

efa wszystkiego najlepszego dla Olusia z okazji pierwszych urodzinek:))

Roxi
dla Patrysia dużo zdrówka, gratki suwaczkowe:))

makuc
gratulacje dla małża:))

margerita mam nadzieje ze imprezka się udała:)

Kania, zdrówka dla Was wszystkich, 3mam kciuki za jutrzejszy dzień

Przepraszam że tak Was pobieżnie przeleciałam ale dopiero skonczyłam pichcic i lece zaraz do łóżeczka bo jutro od rana znów szykowanko....postaram się wstawić kilka zdjęć po imprezce......buziaki:***

prawie 11 a na BB cisza? no weeee.

IKA to Wy dzisiaj imprezke robicie? W takim razie bawcie się dobrze! i Wy KANIU też. z niecierpliwością na relacje czekam.
a MAŁEJ-MI dalej ni widu ni słychu :-(
KANIU zdrówka dla Oliwki!!!! kurcze kiedy w końcu to katarzysko jej odpuści?

MARGERRITA sto lat dla Patryka. Niech zawsze będzie Waszą najdroższa iskierką!

a my dzisiaj do 9.00 pospaliśmy :szok: ciekawe o której młoda na pierwszą drzemkę pójdzie :laugh2:;-) poza tym wczorajsze imprezowiczki: dajcie znać jak się dzieciowe imprezki udały. :*

Ja jestem, ale humorek u mnie nie bardzo więc i pisać średnio mi się chce :sorry2:
Od rana już wysprzątałam pół chałupki, chyba z tych nerwów :hmm: Pogoda miała być super, a jak narazie zimnica i brak słońca :-(
Jedyne co pozytywne to, że katarek Patrykowi przeszedł, nareszcie :biggrin2:

editek, dobrze, że i u was już po katarku u synka! A teraz na nowo musisz sie na bb wdrożyć ;-)

ika, kania,
udanych imprezek urodzinkowych :tak:

mała mi, alicja, dziulka, margerrita, czekamy na fotorelacje z wczorajszego świętowania
yes2.gif

sarisa, doris, wy też mogłybyście się zameldować chociaż
rolleyes9im.gif

makuc,
spanie do 9 :szok: co ty Alutce wczoraj do mleka dosypałaś ? :eek: my standardowo 6:30 i już po pierwszej drzemce :confused2:

margerrita, wszystkiego najlepszego dla Patrysia z okazji pierwszych urodzinek!!! :biggrin2:

Ostatnia edycja:
ROXI ja sama w szoku byłam. Jak rano usłyszałam pojękiwania Alicji to moją pierwszą myślą było "bosz dziecko pośpij chociaż do 7. prooooszę." a potem spojrzałam na zegarek i nie mogłam własnym oczom uwierzyć. Myślałam nawet, że mi się czasomierz w komórce popsiuł :rofl2:
odnośnie Twojego humoru to wcale się nie dziwię, że średniofajny jest dzisiaj :-( za to super, że Ptysia w końcu katar męczyć przestał. Poza tym u nas dzisiaj słonko dopisuje, więc do wwa je wysyłam co by Wam się nastroje poprawiły chociaż troszkę :*****

ale puchy na forum, oj pospaly kolezanki chyba
wczorajszy sajgonik ograniety, teraz mlody drzemie,wszytko przygotowane i czekamy na rodzicow, tesciowie tez przyjada :)

a wczoraj oglonie byly boje, bo jak to dzieci wyrywaly zabawki sobie nawzajem na potege a najstarszy chlopak 3 letni zrobil tak, zabral co chcial schowal w pudelku i siadl na tym, przy piskach i lazch reszty bo przeciez teraz nie wyciagna, bylo wesolo, ogolnie rurki i ciasteczka powklepywane w dywan, dzieciaki mialy zabawe przedania
roxidobrze, ze katarke wam przeszedl i zycze poprawy nastroju
mala mi odezwij sie, bo cie wieki juz z nami nie bylo
makucwow 9!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a ja glos stracilam i skrzecze jak kaczka a jeszcze dzis basen mamy, mam nadzieje, ze sie nie doprawie
zdjecia wrzuce zbiorczo po dzisiejszym swietowaniu
buziole
milej niedzieli

reklama
margerrita wszystkego naj naj naj z okazji roczku.

pospałam do 7 ale z przerwą o 3 w nocy. Cały dzen niunia nie mała goraczki w nocy zrobła się gorąca 38 po zmierzenu. I nie wiem czy to przypadkem wypocene z kołderki czy choroba. Dałam czopka, zmieniłam pedluche i spanko dalej. Jak narazie goraczki nie ma wec to było jednak przegrzane. Kaszel wydaje mi się troche mniejszy. Teraz chce aby torche pospała to ona godzne temu 15 minut i koniec. Chodzi, wszędzie grzebie i rozrabia np dopadła chusteczke , oderwała kawałek wsadziła do buzi i z daleko wywalała język aby mi pokazać że coś ma a jak podchodziłam to zamykała.

Do góry