reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc, no właśnie obawiam się że to nie koniec męki z tym zębem bo on tak na całej linii to jeszcze nie wyszedł i widze, że może go jeszcze troche boleć :baffled: ale jak wyjdzie a poprawy żadnej nie będzie to chyba się mydłem potne :ninja2:
a to dla ciebie, motto na dzisiejszy dzień :-)
Co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, a bedziesz miała dwa dni wolnego :rofl2:

o e-lona, chyba Cię wywołałam :-D opowiadaj jak było, no i zapodaj kilka fotek jak już je zgrasz :tak:

reklama
ROXI motto idealne. Tylko jak dzisiaj oleje sprzątanie to jutro w tym sajgonarium wlasnego dziecka nie znajdę :rolleyes2:

[edit]

jestem ale mnie nie ma. Idę sypialnie ogarnąć.

Roxannka gratuluję zębolka u Patryka :-) współczuję nocki, ale ważne że przyczyna wiadomo jaka :-) Ja też tak zawsze mówię, że kładę się zaraz jak Oliwka zaśnie a tu niestety tak się nie da, bo spać aż tak się nie chce a tylko tłukę się w łóżku i przewracam z boku na bok a dla mnie to najgorsze. Po gazecie nic mu nie będzie :-)
Makuc chyba bym nie zasnęła w takiej chorej atmosferze, nie lubię takich niewyjaśnionych, trudnych sytuacji bo człowiek sama nie wie co o tym myśleć, poza tym robi się niezdrowa aura, które nie tylko nam nie służy ale dziecku też. Już się boję jak Oliwka zacznie sama chodzić, wówczas będzie nie do ogarnięcia. A D. pokaż problem bardzo dobitnie, patelnią... albo młotkiem...
E-lona szybko się ogarniaj i wracaj do Nas ;-) z relacją i fotkami.

Ostatnia edycja:
hellołek

witam poweekendowo.
Nie wiem czy Was nadrobię , bo jest mi dzis okropnie zle :-(. @ przyjechała i na maxa mnie osłabila i boli :no:. A tu trzeba w pracy siedziec. w dodatku wczoraj urządliła mnie osa i jak wczoraj wsio bylo ok , tak dzis ręka mnie boli tak ,ze nie mam czucia w palcach. Ehhh nie lubię poniedziałków.

Nie smucę już , uciekam.

Patryk chyba mocno wymęczyła ta dzisiejsza nocka, bo już śpi i o dziwo w miare gładko poszło, kilka razy wstał a potem głaskanie po główce i same mu się oczka zamknęły :-)

makuc
, no skoro musisz ;-) to ogarnij te swoje sajgonarium i wracaj do nas szybko :tak:

kania, ja wiem że to tak sie tylko mówi :-p i zapewne jeszcze o 22 bede na bb siedziała :-D ale pomarzyć sobie moge, nie :sorry::rolleyes2:

doris
, przykro mi z powodu @ i do tego te ukąszenie osy brrr... Mam nadzieje jednak że z upływem dnia humorek będzie tylko lepszy a wszelkie dolegliwości i bóle odejdą precz. Całuski śle :*

Ide poleżeć przed tv, wkońcu też mi się coś od życia należy :rofl2:

Ostatnia edycja:
Ahhhh nareszcie! Dwa dni wolnego! :) Fakt, że mam dużo sprzątania, prasowania, prania i mycia to dwa dni od pracy to wolne :)

Pewnie nie nadrobię wszystkiego ale:

Ewuś
- dobrze, że Oluś rośnie, jest ruchliwy więc potrzebuje dużo jedzenia :)

Dawidowe na pytanie co jest zdrowsze cocacola/pepsi czy piwo? To zdecydowanie odpowiadam PIWO, jest dobre na chore nerki :)

Ika 500zdjęć? No to nieźle, u nas było ostatnio 200 i już nie mam gdzie ich układać :)

Dziuluś zazdroszczę tego nurkowania, basenu itd. Ja nie mogę chodzić na baseny, zawsze coś złapię albo wychodzę z zapaleniem oskrzeli:/

rysia super, że chrzciny udane:)

Sivle ja też kocham morze, chociaż góry też uwielbiam

Natolin pozdrawiam!

Kania oby z mężem było co raz lepiej.

Doris współczuję @ :*

A u nas szybko czas leci. Leni co raz lepiej chodzi trzymana za rączki, staje do wszystkiego, ściąga wszystko ze stolików i kanapy :) Od września będzie zostawać z opiekunką bo oboje będziemy mieli stałą pracę. To jest dobra wiadomość. Trochę odżyjemy finansowo:) Ja swoją pracę uwielbiam. Chodzę do niej z uśmiechem na twarzy ale wiadomo wolne to każdy lubi :)

Rzadko zaglądam ale staram się Was podczytywać! :* Buziaki dla Was kochane mamy.

witam porannie z mega upalnej FR. mozna juz zeswirowac... ochlodzenie przyjdzie w srode....z 54 w sloncu na 30 w cieniu.... normalnie mozna sie cieszyc:////// nocki takie ze bez zimnej wody o spaniu mozna pomarzyc. mloda wczoraj sie przebudzila kolo polnocy z rykiem. chyba zabek jej dokuczal bo po zelu na dziaselkach i chwilki przytulania bylo juz ok i dospala do 8.20.
wczoraj mojego chlopa wzielo na zwierzenia ze nie wie czy jest dobrym ojcem, raz ma wrazenie ze robi za duzo przy malej i ona to wykorzystuje albo za malo -szczegolnie jak miauczy bez powodu. duzo mu opowiadalam co ja przezywalam jak sama bylam z mloda po calych dniach i to jeszcze kiedy ona nie umiala sie bawic jako tako tylko patrzyla na zabawki czasem dotykajac.mowilam ze jak dziec miauczy ze flaki sie przewracaja to najlepiej siee ubrac i przejsc na spacer i ze nie raz chodzilam tak 3h po to tylko zeby sie nie bawic na sile i zeby ona nie wkurzala mnie tymi miauczeniami. usmialam sie jak powiedzial ze nieraz ludzie sie na niego patrza jak na pedofila jak idzie z wozkiem!!! lalam w glos!!!!! mowie mu zeby raczej zwrocil uwage ilu tatusiow lazi tak jak on sam z dzieckiem bo mama w pracy albo np sprzata dom i gotuje. i ze dzisiejszy tatus stety lub niestety robi prawie tyle co mamusia:)))

dzisiaj jade na 13.30-19 wiec nienajgorzej za to jutro 10-20. oglupieje!!!!!!!!!!!

jestem i piszę mimo że nikt za mną już tu nie tęskni:-podzwyczaiłam was od siebie, co?:rofl2:
1) więcej nic nie piszę o spaniu i jedzeniu mojego dziecia. dlaczemu? bo tak jak wczoraj z głupia frant rzuciłam do Kani, tak ona w nocy zrobiła!!! (czyt. pobudka o 3 na mleko!!!) - no ale dyżur tatusia:p dzisiaj tatuś na nockę idzie i już mam ciarki na plerach na myśl o nocce...
2) mój poniedziałek zaczął się o 8:30:laugh2:a chwilę temu kurier przywiózł mi paczuszkę:happy:
3) wybieramy sie dzisiaj do lekarza. ja znowu mam przeboje z cyklu "środek cyklu a tu always", plus jakaś infekcja chyba do tego... no i przy okazji wrzucimy młodą na wagę, bo ważona była chyba ze 3 m-ce temu:baffled:

dorisku, współczuję @
wszystkim kobitkom problemów z patafianami
i nieprzespanych nocek

o taternik się na mnie już wspina... maruda jakaś od rana:/

reklama
myslałam, że chwile posiedzę z Wami plus w międzyczasie sprzątać będe ale gdzie tam. Aliczka połozona spac histerie uskutecznia i tylko slysze jak ciągle coś z łożka wywala :/ aaaaa..

Do góry