reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

weszłam właśnie na linka Malinkizi i się popłakałam i chyba już do wieczora będę miała taki nastrój :-(. Straszne, że życie tak doświadcza. Nosić w brzuszku 9 miesięcy dzidzię i 9 dni przed porodem stracić..................jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :-( .........

https://www.babyboom.pl/forum/blogs/malinkaizi/index3.html

czytałam tego bloga nie raz i za każdym razem mialam łzy w oczach. Takie kwestie sa niewyobrazalne a cierpienie mamy ogromne :-(
DORIS cieszę się, że z Doriankiem już lepiej! a jak J. sie spisuje?

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki:-)
ja oczywiście jak to ostatnio bywa wpadam tylko jak przeciąg i chciałabym życzyć Natolince i Mili gratulejszyn suwaczowe a Piotrusiowi i Patrykowi przesłać najlepsiejsze życzonka w dniu ich święta:-)aaaa i jeszcze chciałam Tobie Alicja w dniu rocznicy życzyć dużoooo miłościiiiiiiii:-)

Hej laseczki, wpadam się usprawiedliwić ale dzisiaj nie dam rady z wami posiedziec :no::-( zęby u nas ida na potege :baffled: nocka taka sobie, ogólnie Ptysiek widac ze humorek ma dobry ale męcza go te zebiska strasznie, chyba bez przeciwbolowych sie nie obejdzie :-( sory ze tak bez ładu składu ale pisze z wijącym sie na kolanach Ptysiem :confused2:
buziole :*

to chyba nikogo nie ma :-( ?? a ja mam pytanie ? Zuzek z dziadkami gadał i wyszłam oczywiście na chwile i mała na klawiaturze siedziała i oczywiście coś poklikała i teraz mam ekran poziomo :-( czy może któraś z Was wie co mam kliknąć, zeby mój ekran odczarować? MAKUC?? Twój małż by chyba wiedział?albo ten kolega co ma ludzika w obudowie ;-).

A ja właśnie piekę naleśniki :-) Uwielbiam naleśniki :-)

To straszne, biedna dziewczyna :-( Teraz mi się przypomniało: mojego męża kuzynka urodziła synka kilka miesięcy przed terminem (urodziła w czerwcu a termin na koniec września). Dzidziuś ważył 800 gram :-( Miał już dwie operacje serduszka i jedną główki. Nie wiem dokładnie co mu jest ale nie wiedomo ile go czeka jeszcze operacji... Biedactwo. Tak mi ich żal bo tak długo starali się o babasa :-(

elwirka o 5??? Ja się aż boję pomyśleć co będzie jak małemu się to poprzestawia i będzie wstawał jeszcze wcześniej :szok:
doris całe szczęście że z Dodo już lepiej!
Roxannka współczuję nocki!

Edit. sarisa ja niestety jeżeli chodzi o te sprawy to jestem zielona :baffled::zawstydzona/y:

SARISKA prawym przyciskiem myszy kliknij sobie na pulpicie, rozdzielczośc ekranu i tam będzie coś takiego jak orientacja :))) albo w panelu sterowania wejdź do opcji ekran i tam tez będzie.

E- lonko a Ty wiesz moze?? pytanie wyżej ;-)
Roxanko współczuję. I tulam
Dorisku jak się cieszę, że Dodolek już git. Byłam ciekawa co tam u Was? a może jakieś foto zapodasz??
DOBRANOCKA TY kochana tego nie czytaj i żadna inna mama która w ciąży jest. Ja nadal o tym myślę ....

maKUC :* a jeszcze dla informacji :-) jakby kiedyś i Wasz ekran znalazł się w pozycji poziomej ;-) to właśnie małż dzwonił i wystarczy kliknąć prawy alt i szczałka w górę ;-) szybciej.

Ostatnia edycja:
reklama
SARISKA sprawdzalas? pomoglo?:)
ROXI :** wspólczuję. Oby szybko przeszło i zębiska trymigiem wyjszły.

ja zaraz po 2ga kawe chyba się udam, bo ledwo tomna jestem [nie wiedzieć czemu], poza tym za oknem raz leje, raz niet i pewnie na dwór wyjśc rady nie damy. buuu. A i D. obiad zrobił :shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry