"przeleciałam Was szybko"- cytując "klasyka",ale akurat Talibka zaczęła swoje akcje,więc znów jestem do tyłu...
((
to tak szybko,co pamietam:
Elwirka- nie zdążyłam napisac wcześniej,ale ubranko do chrztu bardzo mi sie podobało,sliczny zestaw
.A teście...cóż,nie ty pierwsza i nie ostatnia,co masz taborety za teściów,nie mysl o nich,niech Ci nie popsują tego dnia- cieszcie się miłą ,kameralną imprezką w gronie tych,którym zależy na Was i Oliwce
.
Iduś,bidulko- no,tulam...I niech ta passa wreszcie u Ciebie minie...żeby znów świat zaczął uśmiechac sie do Ciebie ,a Ty do niego- serdecznie życzę i liczę,że szybko to nastąpi.Czekam cierpliwie:***
Paolcia,Roxi-zdrówka dla dzieciaczków
Mamaagusi- dobrze,że juz Ci lepiej
:***
Efa gratki zbolkowe dla Olka ,no i gratuluję męża- umie pokazać,że kocha
.
eee...nie wiem,co dalej miałam pisac,to może to wyslę wreszcie i doczytam,co się dzieje
to tak szybko,co pamietam:
Elwirka- nie zdążyłam napisac wcześniej,ale ubranko do chrztu bardzo mi sie podobało,sliczny zestaw
Iduś,bidulko- no,tulam...I niech ta passa wreszcie u Ciebie minie...żeby znów świat zaczął uśmiechac sie do Ciebie ,a Ty do niego- serdecznie życzę i liczę,że szybko to nastąpi.Czekam cierpliwie:***
Paolcia,Roxi-zdrówka dla dzieciaczków
Mamaagusi- dobrze,że juz Ci lepiej
Efa gratki zbolkowe dla Olka ,no i gratuluję męża- umie pokazać,że kocha
eee...nie wiem,co dalej miałam pisac,to może to wyslę wreszcie i doczytam,co się dzieje