reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

"przeleciałam Was szybko"- cytując "klasyka",ale akurat Talibka zaczęła swoje akcje,więc znów jestem do tyłu...:(((
to tak szybko,co pamietam:
Elwirka- nie zdążyłam napisac wcześniej,ale ubranko do chrztu bardzo mi sie podobało,sliczny zestaw:).A teście...cóż,nie ty pierwsza i nie ostatnia,co masz taborety za teściów,nie mysl o nich,niech Ci nie popsują tego dnia- cieszcie się miłą ,kameralną imprezką w gronie tych,którym zależy na Was i Oliwce:).
Iduś,bidulko- no,tulam...I niech ta passa wreszcie u Ciebie minie...żeby znów świat zaczął uśmiechac sie do Ciebie ,a Ty do niego- serdecznie życzę i liczę,że szybko to nastąpi.Czekam cierpliwie:***
Paolcia,Roxi-zdrówka dla dzieciaczków
Mamaagusi- dobrze,że juz Ci lepiej:):***
Efa gratki zbolkowe dla Olka ,no i gratuluję męża- umie pokazać,że kocha:).
eee...nie wiem,co dalej miałam pisac,to może to wyslę wreszcie i doczytam,co się dzieje:)

reklama
Kasis faktycznie macie do przejechania kawał drogi.
Emiliab dziękuję za wyjaśnienie :-)

A tak z ciekawości gdzie jest Doris której partner miał dziś wybyć a Ona miała się z nami upijać do nieprzytomności ;-)
Gdzie jest Makuc? czyżby się godziła ze swoim D.?
CzarodziejkaM też miała być...(chyba znów problem z dostępem neta)
Efa wygoń męża z kompa !!!
Natolin już pewnie śpi, wspominała że idzie się położyć a tu listę trza zrobić, no ale Ona na urlopie to ktoś inny musi się tym zająć...
Rysia, Ida usprawiedliwione, bo wiadomo jaka sytuacja...
Alicja, Onesmile nas totalnie zaniedbują ;-)
Roxannka a Ciebie gdzie wchłonęło???
Happy, Aniawa, Paolcia, Elwirka przespanej nocki Wam życzę :-)
Zatem ja też zmywam się do łóżeczka, mąż mi wygrzewa ale śpi więc nici zwiecieczego ;-)

Ostatnia edycja:
Dziulus jutro czekam na fotke fury Leane i cudowny mąż, że za swoje pieniążki kupił cosik dziecku suuuuuuper
Roxanko my tez dostaliśmy w spadku i też duże jest że hoho i póki czeka aż się przeprowadzimy ;-)
Elwirka nie myśl o tym kogo nie będzie, tylko o tym kto będzie :-) i napewno będzie ssuper :-)
Paolcia dobranoc
Mamaagusi to Makuc na wygibasy się zapisała :-). Oj ja też pięknie tańczyłam i do lasawiaków mnie wybrali i co i daleko miałam nikt mnie nie woził i co ?? i jedna wielka doooooopa.......................Makuc miałam tak jak Ty też się zamykałam i dancowałam, albo jak nikogo w domu nie była m to MTV i tańczyłam ja laski na teledyskach hahah
Emiś oj no to super i aukcje wygrane :-) i pyszny obiadek no nic tylko pozazdrościć hehe ;-)

Kania, jestem jestem ale musiałam męża na chwile do kompa puścić ;-) Doriska nie ma bo się na jutrzejszy wyjazd szykuje, a makuc próbuje cosik odespać więc usprawiedliwione ... troszke :-p
a że Patryk wyjątkowe dziecie to oczywista oczywistość :-D zresztą jak wszystkie nasze dzieciaczki październikowe :biggrin2:

aniawa, życze żebyś nie miała powtórki z rozrywki i żebyś nocke jednak przespała :tak:

kasis,
trzymamy kciuki! :-)

Ja też się kieruje w strone łóżka powoli bo i tak latam co i raz do Patryka bo się bidulek budzi ciągle :-(

edit.

ooo sariska zawitała :*

Ostatnia edycja:
No,tak...jak ja WYJĄTKOWO jestem wieczorem,bo oglądałam z M siatkówke ,to tu pusto i głucho...całkiem,jak Roxi pisała...
No,to jeszcze Wam opisze 2 zdarzenia ,które dzis mnie rozśmieszyły.Wychodzilismy na spacerek wieczorny z Amelką,no i sąsiadka ją zaczęła zaczepiać,nazywac "Goloneczką".Dziecko sie rozpłakało,a my śmialiśmy sie,że sie obraziła,bo tak dba o linbie,a tu taka ksywka...ale sie przyjęła no i jest "goloneczka"...A jak juz szlismy w stronę parku,to naprzeciwko nas taki młody człowiek,na oko dwadziescia kilka lat,z wyglądu nawet dość miły- zatrzymał sie przy nas,zajrzał do wózka i pyta "Miłe jest?" .Zbaranieliśmy i żadne z nas nie wydusiło z siebie słowa.To ten znów"Miłe jest?" .No,to załapaliśmy,że pyta,czy nasze dziecko jest miłe.Przytakneliśmy,a tamten na to "to dobrze' i poszedł.Oboje z M. w szoku bylismy.A jeszcze m. myslał,że to jakis mój dawny znajomy z "Katów",ale ja sobie go nie przypomninam...no,śmiesznie było:))))

ja tez zaraz spadam spac. na rano zaplanowalam male prasowanko, sprzatnko. na 14h do pracy. w niedziele moja tesciowa przyjedzie i chyba jedziemy na basen wszyscy jak bedzie pogoda. wkurzam sie bo @L nie moze sie rozkrecic. dzis mialam wrazenie ze krew mi gluchnie a tu nic... nic juz z tego nie wiem..nerwy swoje robia chyba.

Happy i najważniejsze, ze miłe jest hehe ;-)

edit: I póki co ziejemy z M. z kawału jaki Paolcia zapodała na odpowiednimk wątku [...] a jak nie to ja mu zrobię, ale niech zdejmie rękę z domowfonu, bo jest k.....a 3 w nocy hahahah

Ostatnia edycja:
Witam się:-). Właśnie kończę kawę.

Ida,ulisia gratulacje suwaczkowe dla Was oraz dla Michalinki i Marcelka:-)

Kończę,bo Franek ciągnie mnie za spódnicę;-)

Miłego dnia!

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)
Dzis nocka spokojna- co prawda Amelka zasnęła po 22,ale wypiła wreszcie całą butlę(wciskałam jej "na raty",ale poszło) i cała nocka w łóżeczku przespana.Raz tylko wstac musiałam,ale oszukałam ją soczkiem takim gęstym przecierowym(nie chciało mi sie robić butli,taka zaspana byłam:zawstydzona/y:).A teraz jeszcze śpi:happy2:.
W sumie przez to,że wczoraj wieczorkiem zajrzałam,to nie mam za bardzo co pisać...chyba tylko życzenia złożyć:-):tak:
Ineczce

i Marcelkowi
Iduś,Ulisia-wszystkiego najnajnaj dla Waszych szkrabów i dla Was.:-):-):-):tak:
A,właśnie- co do Ulisi,to strrrasznie nas zaniedbuje,a nie wiem,czy nie całkiem zdradziła;-)- z tego,co pamietam,to pisała,że siedzi chyba na "Styczniówkach 2012" ,bo tam jej sis jest...ale całkiem pewna nie jestem,czy czegoś nie pokręciłam...
A jesli już przy tablicy jesteśmy,to pamiętacie Luty Małgoś?Była była i znikła....
:baffled:- a tak mniej więcej wygląda Amelka,jak robi swoją minę- tak wciąga mocno dolną wargę,że z buzi robi jej sie takie coś "^^"- trudno to opisać,zdjęcia też nie udało mi się zrobić,ale "ziejemy" z tego nieustannie:-D.

Do góry