reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Jak zwykle me dzisiejsze plany odnośnie nauki spełzły na niczym (nie zrobiłam praktycznie nic)i zamiast w końcu wziąć się w garść to patrzę przez okno i zachwycam się "cudnąąą" aurą:szok:
Makuc czym tak Cię Twój luby wkurzył???i co jak co ale z problemem poradziłaś se wyśmienicie;-)ja miałam tak wczoraj i przedwczoraj coby wytrzymać z kurewną,a dzisiaj już pełna abstynencja bo już niedługo teściówka wystartuje na swej miotle tam gdzie jej miejsce:-D
Dawidowe nie smutaś się...zobacz na otaczającą nas jesienną aurę i ciesz się że zamiast na wakacje idziesz do pracy:-)
Czarodziejka fajnie że imprezka wczoraj się udała...a teraz również uciekam na 3 kaffkę bo narobiłyśta mi smaka:-)

reklama
RYSIA, CZARODZIEJKA szkoda moich palców na opisywanie tej farsy :-(w kazdym razie mam nadzieję, że kiedys jeszcze nam się ułoży.
CZARODZIEJKA z tym hasłem to bombowa jesteś:))) ja mam jedno hasło do wszystkiego plus do tego kilka numerowo-znaczkowych kombinacju więc w razie co zawsze trafię.
RYSIA to kurewna jeszcze nie wyruszyła? toz to najwyższa pora już.

witam noc taka sobie teraz oli sie bawi ja ufarbowalam wlosy moj M okupuje komputer i dopiero udalo mi sie wpasc.
dziewczyny a mnie przyjmiecie na zamniety.................
dobranocka suwaczkowe gratki dla malej

Ostatnia edycja:
Elwirka 25 - Aby dostać się do grupy zamkniętej należy mieć staż BB 2 miesięczny oraz musi być zgoda wszystkich mam. Na razie stażem jesteś z nami za krótko. Jak najbardziej udzielaj się na głównym. Pozdrawiam.

makuc leje, zino i brrrr. A z L4 nie bede przedzała

rysia w sumie wole taka pogode niz skwar hihihih

lece i ogladam Kac Vegas w bankoku. połowa za mna ale pierwsza czesc była zdecydowanie lepsza.

DAWIDOWE a ja już sama nie wiem co wolę :sorry2: są skwary - żle, leje - jeszcze gorzej. Pogoda sobie z nami pogrywa w tym roku.
no nic.
Nie smęce tylko biorę sie do robotje, bo zaraz lekcje mam.
Poza tym właśnie byli u nas znajomi z 1,5 rocznym synkiem. Młody cały czas chodzil i Alutka całował:) wprawia się chłopak od początku w temat podrywania :D

reklama
dawidowe- ja czasami też lubię taką chłodniejszą pogodę niż lejący się skwar z nieba, no ale mogłoby chociaż nie padać, to człowiek mógłby wyjść z domu na jakiś spacer.
Ja to chętnie spędziłabym trochę czasu samotnie, zatęskniła za tym moim małżem bo ostatnio to my się dogadać nie potrafimy.
Chociaż dzisiaj nawet, nawet jest. Ani raz się nie pokłóciliśmy. Nawet miło jest.

A mnie skóra schodzi z pleców po tym sparzeniu się na solarium. Jak małż tylko to odkrył to zaczął mi skubać plecy:-D.

czarodziejkaM chciałabym żeby tak kiedyś było,że jak trafimy na własny kąt mieszkalny to żeby poczuć miłość od nowa.
Super że na imprezie było fajnie a mama się sprawdziła. Ja nie raz żałuję że swoją mamę mam tak daleko. No a niby mieszkam z teściową a nawet do sklepu sama nie mogę wyjść...:-(

makuc a co się tam będziesz przejmować, trzeba jakoś sobie zszarpane nerwy zreperować a procenty są odpowiednie.
Smutno że nie potraficie jakoś z D. się dogadać. Mam nadzieję że u Was, podobnie jak u nas to chwilowe i wszystko wróci do normy. Tulam.

Ja zostałam sama z małym, bo G. pojechał na chwilę do kumpla. Mają jakieś auto holować. Ciekawe kiedy wróci. Pewnie kąpać będę sama małego, no ale nie chce mi się go usypiać jak G. nie będzie bo potem on wróci jak mały zaśnie i go obudzi...:-(

Na dodatek głowa mnie coś pobolewa.

Do góry