reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ooo jak miło :-)
kurcze, ta promocja na sleep&play w kauflandzie jest BARDZO atrakcyjna, ale już trwa od wczoraj, a napisali, że do wyczerpania zapasów, a musiałabym tatę tam wysłać... bo koło mnie nie ma

oczywiscie tez sie przylaczam:)
widze ze temat chrzcin sie pojawil my mamy w kwietniu i podobnie jak dziulka dwu jezyczny:)powiedzcie mi gdzie znajde cos ladnego na chrzest?chodzi o ciuszki oczywiscie;)

emiliab, rysia, sheeney - mega gratulacje z okazji suwaczkow! Duzo zdrowka dla dzieci!

doris - wszystkiego co najlepsze dla Ciebie z okazji Twoich imienin!

efa - podziwiam determinacje w dazeniu do ponownego rozmnozenia :-) Bede trzymac kciuki za 2 kreski przy nastepnym tescie (jestem pewna, ze jakos meza uwiedziesz :-)).

My dzis w koncu zakupilismy mate dla Pawcia. Co prawda nie ma podusi, ale i tak jest calkiem fajna. Mlody juz ja wyprobowal i zdaje sie, ze przypadla do gustu.
Ja juz zdojona, popijam winko (takie lekkie niemieckie, biale polslodkie), maz robi paste jajeczna, a ja sie relaksuje z Wami.

A jesli chodzi o podzial obowiazkow w domu, to moj maz robi doslownie wszystko, jesli tylko ma czas. I czesto to on mnie mobilizuje do sprzatania, bo ja zwykle czekam do ostatniej chwili...Na spacery biega z Pawciem bez namowy - bardzo lubi spacery. Kapie, przewija, uklada do snu, karmi...jednym slowem CUDO, nie maz. JA oczywiscie tez to wszystko robie (procz kapieli), zalezy od tego, ile na dojarce siedze...

Ciekawe, ile bede miala dzis pobudek. Pawel cos malo jadl w ciagu dnia i troche sie boje, ze mi sie bedzie co troche budzil.
Ide teraz na inne watki.

onesmile witaj! no, złoty mąż, potwierdzam :-) a pastę jajeczną uwielbiam, ale mi mamusia musi robić ;-) super, że mata zakupiona
ale pada :-(

O proszę ile bałaganiar się ujawniło. :-) Ja już w kompleksy wpadałam jak czytałam o tym jak to część z Was świetnie sobie radzi godząc dom i studia.
DOBREJ NOCY

dziewczyny myslalyscie juz o prezentach na walentynki;)hmmm...a moze po walentynkach kilka dwupakow sie pojawi;)
zycze spokojnych przespanych nocek i milego poranka:)dobranoc

a ja probuje usnac, ale moj wiercioch maly nie pozwala, je co 40 min tzn zaczyna stekac napreza sie i placze jak podniose cisza, nie wiem czy to brzuch 5 dzien bez kupy mija. sciagnelam 50 ml do flaszki na probe czy w nocy pociagnie bo karmienie przez nakladki nic nie dalo, maly raz pociagnal, ale sie wkurzal i placz. dzisiaj troszke herbatki z flaszki weszlo, ale tez chyba bardziej przypadkiem.
wybaczcie, ze ostatnio tylko sie zale. ale jestem w dolku i martwie sie o moje dziecie bardzo.
a dzisiaj znajomi posiedzieli fajnie bylo, ale myslalam w jednym momencie, ze wrzasne jak znajoma pyta jak dziaselka malego czy mu zeby ida i mu palcem sprawdza, normalnie do buzi zapakowala mu swojego palucha... bylam w takim szoku, ze nie zareagowalam. :| pipka ze mnie i tyle. az mnie nerwy biora jak sobie przypomne

reklama
Do góry