reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej dziewczyny! Czytam was praktycznie codziennie ale jakoś nie miałam odwagi do was dołączyć, ale stwierdziłam ze co mi tam, może mnie jeszcze przyjmiecie:) miałam termin na październik ale ale Karolince spieszyło sie bardzo i urodziła sie we wrześniu.Mam 25 lat i to moje pierwsze bejbe:) to jak, moge sie dołączyć?

reklama
Witaj Magnolia:-)

Dziulka gdzie zdjęcia Twojego mieszkanka-bardzo ciekawa jestem jak sobie urządziłaś bo firany w logii są świetne i czekam na więcej:-)

Ja też niedawno urządziłam sobie salon w tonacji zielonej z dodatkami czerwonymi-achhh gdybym miała tylko troszkę więcej kasy to ciągle mogłabym coś zmieniać:-)

Mieszkanko sprzątnełam więc teraz spokojnie mogę przeczytać co naskrobałyście przez weekend gdy byłam nieobecna:-)a więc zaczynam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj, rozgosc sie, zapraszamy
Jak wstawić suwaczek?
Tworzysz suwaczek na stworzonej do tego celu stronie internetowej (np. www.suwaczek.com, Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www, Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting.) zgodnie z zamieszonymi tam instrukcjami. Kopiujesz kod BBCode. Po zalogowaniu się na babyboom klikasz à Ustawienia à a następnie wybierasz z menu po lewej stronie opcję Edytuj sygnaturę. W miejscu planszy do wstawiania tekstu (to największe okienko) wklejasz skopiowany BBCode i zapisujesz :biggrin2:

Jak dodać awatar?
Aby dodać awatar (czyli obrazek, który będzie wyświetlany pod naszym nickiem) zaloguj się na Babyboom kliknij à Ustawienia à następnie wybierz z menu po lewej stronie opcję Edytuj Avatar. Możesz wybrać któryś z oferowanych avatarów lub użyć własnego. Aby go dodać klikasz przycisk Przeglądaj i wskazujesz lokalizację na swoim komputerze (Ważne - Maksymalna wielkość obrazka może mieć 80 na 80 pixeli lub 19,5 KB lub mniejsze). Następnie zapisujesz zmiany i gotowe!

reklama
DOBRANOCKA jak LEane zaczela lapac katar od meza to zapuscilam jej serum fizjologiczne i sladu nei zostalo! troche krzyczala przy tym ale mowie sie trudno! wazne ze nie zalapala mezusiowych zarazkow:p

A co to jest serum fizjologiczne...? Nie zwykła sól fizjologiczna?

Magnolia, fajnie że jesteś i że odważyłaś się odezwać wreszcie :)

Ostatnia edycja:
Do góry