reklama
Efa
Fanka BB :)
Na takie decyzje potrzeba czasu i przemyśleń, trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw. Tutaj nie do końca chodzi o dziecko, ale o to, czy Wasza wspólna przyszłość ma sens. To Ty masz być szczęśliwa. Pytanie, czy łatwiej będzie Ci być szczęśliwą z nim, czy bez niego.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Kasis jeśli to to o czym myślę, to wyobrażam sobie co czujesz. Przeszłam coś podobnego (jeśli oczywiście o tym samym mówimy) z moim niegdyś "narzeczonym".. boli to bardzo , teraz najważniejsze pytanie: Czy będziesz potrafiła wybaczyć i żyć z tym? Według mnie potrzebujesz teraz czasu na ochłonięcie, przemyślenie sobie wszystkiego. Żyj teraz dla Błażejka, on potrzebuje Twojej miłości.
kasis
Efa ja sama nie wiem,wiem ,ze życie potrafi człowiekowi skopać dup.....e
Dziewczyny ja kocham moje dziecko,ale nie potrafię tylko tym zyc, a z drugiej strony wpadać w stres za każdym razem kiedy idzie do pracy czy dostaje smsa.
Dziewczyny ja kocham moje dziecko,ale nie potrafię tylko tym zyc, a z drugiej strony wpadać w stres za każdym razem kiedy idzie do pracy czy dostaje smsa.
Ostatnia edycja:
Efa
Może po prostu zajmij się teraz całkowicie sobą i dzieckiem, zobacz, jakby Wam było we dwójkę. A mężem w ogóle się nie zajmuj. Być może i on wyciągnie z tego jakieś wnioski.
margerrita
Kasis serdeczny przytulasek, zycze sil dla ciebie
Ida Sierpniowa
rysia, czarne meble, uchhhhhhhh - znam ten ból;D;D;D
co do urządzania wnętrz: jak teściowa malowała w te wakacje pokoje to poprosiła mnie o pomoc no i pomagałam jej wybrac kolory - rezultat podobał sie;D;D;D a najlepsze że mojej córce podoba sie u niej na maxa i cały czas się wpatruje w ornamenty na ścianach (kontrastowe))
co do urządzania wnętrz: jak teściowa malowała w te wakacje pokoje to poprosiła mnie o pomoc no i pomagałam jej wybrac kolory - rezultat podobał sie;D;D;D a najlepsze że mojej córce podoba sie u niej na maxa i cały czas się wpatruje w ornamenty na ścianach (kontrastowe))
sugar_and_spice
matka Króla
Chaty, chaty :-)Zobacz załącznik 312577SUGAR -zdjecia czego? chaty?? jeszcze nei skonczone -jak skonczy mezus w tym tygodniu to na bank odwale sesje))puki co zalaczam fotke choinki z widokiem na loggie juz z firanami w oknach uffffffffffffffffffffffffffffff
Nie masz ciemno w tym pokoju? Bo ta loggia tak z przodu jest, a pokój cofnięty, nie ciemno w nim?
kasis trzymaj się Kochanie ciepło, żadne gadanie nie ukoi Twojego bólu, dlatego napiszę tylko, że ciepło o Tobie i B. myślę :-)
Jeśli mogę coś poradzic... nigdy nie siedz z facetem "dla dziecka" lub ze strachu przed samotnością... moja teściowa tak zrobiła- masakra!
reklama
Ida Sierpniowa
kasis, :***!!!!!!!!! jak wymyślę coś sensownego to napiszę, bo jak na razie to mnie zatkało... ja już po zerwaniu z moim"pierwszym" dowiedziałam się że wszyscy się dziwili że w drzwi się mieściłam, takie miałam rogi... ale nikt nie miał na tyle "jaj" żeby mnie prędzej oświecić:///