reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie wiem czy to akurat to o czym myślę, ale zastanów się czy potrafisz mu wybaczyć, czy czuje się winny, jak widzisz wspólną przyszłość, czy to co zrobił może się powtórzyć,...

reklama
My mieszkamy u moich rodzicow, niewiem co mam robic, jest ciezko, tym bardziej ze sie nie przyznaje, ja patrze na moje dziecko to mi go szkoda, dlatego to nie jest takie proste...

Na takie decyzje potrzeba czasu i przemyśleń, trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw. Tutaj nie do końca chodzi o dziecko, ale o to, czy Wasza wspólna przyszłość ma sens. To Ty masz być szczęśliwa. Pytanie, czy łatwiej będzie Ci być szczęśliwą z nim, czy bez niego.

Kasis jeśli to to o czym myślę, to wyobrażam sobie co czujesz. Przeszłam coś podobnego (jeśli oczywiście o tym samym mówimy) z moim niegdyś "narzeczonym".. boli to bardzo , teraz najważniejsze pytanie: Czy będziesz potrafiła wybaczyć i żyć z tym? Według mnie potrzebujesz teraz czasu na ochłonięcie, przemyślenie sobie wszystkiego. Żyj teraz dla Błażejka, on potrzebuje Twojej miłości.

Efa ja sama nie wiem,wiem ,ze życie potrafi człowiekowi skopać dup.....e
Dziewczyny ja kocham moje dziecko,ale nie potrafię tylko tym zyc, a z drugiej strony wpadać w stres za każdym razem kiedy idzie do pracy czy dostaje smsa.

Ostatnia edycja:
rysia, czarne meble, uchhhhhhhh - znam ten ból;D;D;D
co do urządzania wnętrz: jak teściowa malowała w te wakacje pokoje to poprosiła mnie o pomoc no i pomagałam jej wybrac kolory - rezultat podobał sie;D;D;D a najlepsze że mojej córce podoba sie u niej na maxa i cały czas się wpatruje w ornamenty na ścianach (kontrastowe;)))

Zobacz załącznik 312577SUGAR -zdjecia czego? chaty?? jeszcze nei skonczone -jak skonczy mezus w tym tygodniu to na bank odwale sesje:)))puki co zalaczam fotke choinki z widokiem na loggie juz z firanami w oknach uffffffffffffffffffffffffffffff
Chaty, chaty :-)
Nie masz ciemno w tym pokoju? Bo ta loggia tak z przodu jest, a pokój cofnięty, nie ciemno w nim?

kasis trzymaj się Kochanie ciepło, żadne gadanie nie ukoi Twojego bólu, dlatego napiszę tylko, że ciepło o Tobie i B. myślę :-)
Jeśli mogę coś poradzic... nigdy nie siedz z facetem "dla dziecka" lub ze strachu przed samotnością... moja teściowa tak zrobiła- masakra!

reklama
kasis, :***!!!!!!!!! jak wymyślę coś sensownego to napiszę, bo jak na razie to mnie zatkało... ja już po zerwaniu z moim"pierwszym" dowiedziałam się że wszyscy się dziwili że w drzwi się mieściłam, takie miałam rogi... ale nikt nie miał na tyle "jaj" żeby mnie prędzej oświecić:///

Do góry