W moich właśnie takie informacje, jak napisałam powyżejPierwsze słyszę poza tym w moich testach napisane jest tak jak wyżej napisałam. Pewnie w każdych inaczej...
reklama
Elmirka91
Moderator
Pierwsze słyszę poza tym w moich testach napisane jest tak jak wyżej napisałam. Pewnie w każdych inaczej...
Ja również pierwsze słyszę. Zanim zaczęłam robić testy owu przeczytałam Chyba cały Internet i w większości było aby robić około 22 bo wtedy w moczu jest największe stężenie LH i aby na dwie godz przed ograniczyć picie. Głównie chodzi o to aby ten mocz trochę przetrzymać. Tak robię i testy mi wychodzą. W tym cyklu tylko po wieczornym pozytywie zrobiłam na drugi dzień z rana z porannego moczu tak jak ciążowe się robi bo mnie narzeczony podkusił i też był pozytyw. A jak jechałam do roboty to bolał mnie jajnik, śluz jak białko jajka kurzego więc praktycznie po piku od razu miałam owu A nie tak jak się uważa, że 24-48h występuje owu po piku LH. Wieczorny test owu już był negatywny.
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Ja zrobiłam znowu niedawno test i ciemnieje. Ja widzę normalnie, ale jak dodaje na forum to nie widać. Znowu będą mnie uważać za pojebiona [emoji23][emoji23]Właśnie też używam te testy bo tak są polecane na grupach jednak przez szybkę się odbija światło i słabo widać cień. Po rozebraniu widać. U mnie dziwna sytuacja bo od 2 dni wychodzi mi cień cienia na nich i nic wiem czy coś sie dzieje czy po prostu kreska fabryczna
Zdjevie zrobione zaraz po, na żywo nie jest zalany, nie wiem czemu taki cień. Ale zorientowałam się później jak już było po czasie
Dodaje, bo może coś będzie widać, ale wątpię. Na pewno na żywo jie jest to testowa, ale jak tu nie widać na zdjęciu przesłane przez forum, to nie będę pisać, że mają coś widzieć, bo ja widzę. Widzę, to widzę, reszta nie musi [emoji38]
Anio0lek
Błagam Cię wyluzuj. Ja nie wiem jak Ty coś możesz widzieć jak nic nie widać! Cykl temu było to samo! Ja Ci życzę tej ciąży bardzo!Ja zrobiłam znowu niedawno test i ciemnieje. Ja widzę normalnie, ale jak dodaje na forum to nie widać. Znowu będą mnie uważać za pojebiona [emoji23][emoji23]
Zdjevie zrobione zaraz po, na żywo nie jest zalany, nie wiem czemu taki cień. Ale zorientowałam się później jak już było po czasie
Dodaje, bo może coś będzie widać, ale wątpię. Na pewno na żywo jie jest to testowa, ale jak tu nie widać na zdjęciu przesłane przez forum, to nie będę pisać, że mają coś widzieć, bo ja widzę. Widzę, to widzę, reszta nie musi [emoji38]Zobacz załącznik 1193166
coca
Ja zrobiłam znowu niedawno test i ciemnieje. Ja widzę normalnie, ale jak dodaje na forum to nie widać. Znowu będą mnie uważać za pojebiona [emoji23][emoji23]
Dodaje, bo może coś będzie widać, ale wątpię. Na pewno na żywo jie jest to testowa, ale jak tu nie widać na zdjęciu przesłane przez forum, to nie będę pisać, że mają coś widzieć, bo ja widzę. Widzę, to widzę, reszta nie musi [emoji38]Zobacz załącznik 1193166
No jak nie widać to nie widać [emoji2368] czekam na wyraźnie widoczna kreskę.
młoda1994
Tu nic nie ma. Po co obrabiasz zdjęcia?Hej pisałam na listopadowych, bo mam 2 daty na okres.
12 dni po domniemanej owulacji i według jednej apki 2 dni do okresu, a według 2 apki 6 dni.
Nie umiałam się powstrzymać i zrobiłam test. Zobacz załącznik 1193066
młoda1994
Laska zajmij się czymś proszę cię. Tam nic nie ma. Znowu wkręcanie że kreska jest zaraz okres będzie i znowu będzie że biochemiczna [emoji2356][emoji2356]Ja zrobiłam znowu niedawno test i ciemnieje. Ja widzę normalnie, ale jak dodaje na forum to nie widać. Znowu będą mnie uważać za pojebiona [emoji23][emoji23]
CzarnaMamba21
Zobaczymy
Laska zajmij się czymś proszę cię. Tam nic nie ma. Znowu wkręcanie że kreska jest zaraz okres będzie i znowu będzie że biochemiczna [emoji2356][emoji2356]
reklama
Elmirka91
Moderator
Kobietki powiedzcie mi
progesteron 8,77 ng/ml w 23 dc norma dla fazy lutealnej 1,20-15,90
Jak to się ma do tego czy owu była?
@Mecenasowa27 pytałaś mnie wcześniej czy robię progesteron dla sprawdzenia czy była a ja w sumie nie wiem jak to się do owu ma
progesteron 8,77 ng/ml w 23 dc norma dla fazy lutealnej 1,20-15,90
Jak to się ma do tego czy owu była?
@Mecenasowa27 pytałaś mnie wcześniej czy robię progesteron dla sprawdzenia czy była a ja w sumie nie wiem jak to się do owu ma
Podziel się: