Smerfetka94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz [emoji846][emoji846][emoji846]
Dopiero teraz bo późno wstałam z łóżka. Tragicznie się czułam...
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek [emoji52][emoji3525]
Też coś widzęZ pozdrowieniami dla.... Ty wiesz
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek
coś niby widać ale ostatnie testy też chyba takie były? Więc jakby była ciąża to już chyba by było widać mocniejszą kreskę hmm ?Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek
Mi się wydaje że ciąża, dość ładnie widac.Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek ☹
Dziękuję za pozdrowienia [emoji847] nie ufam pinkom [emoji4][emoji2960]Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz [emoji846][emoji846][emoji846]
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek [emoji52][emoji3525]
Zrob betę bo tyle po terminie powinna być ciemniejsza.Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek ☹
Darujcie już sobie dziewczyny. A Ty wystarczająco się rozpisujesz na waszej prywatnej grupie więc generalnie odpuśćcie.Dziękuję za pozdrowienia [emoji847] nie ufam pinkom [emoji4][emoji2960]
i mi się tak wydaje. Ja też mam pink ale jeszcze nie robiłam. Wstępnie okres powinnam dostać czwartek lub piątek. Ale kurczę już dziś zaczęłam bardzo delikatnie plamic, co u mnie jest dziwne bo zazwyczaj jak okres się zaczyna to planienie od początku jest dość mocne i nakładam od razu podpaske.Zrob betę bo tyle po terminie powinna być ciemniejsza.