reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Trzymam kciuki żeby to jednak było to czego pragniesz, ale myślę że testy już byłby pozytywne jak byś była w ciąży..
Dokładnie, kolejny test i nic więc to nie ciąża. Teraz pozostaje czekać na @. 🤷 Może ze stresu Ci się przesunął? W końcu ostatnio miałaś dużo stresu ze swoim...

Ja brałam ten zastrzyk w poniedziałek i od tego momentu czas jakby stanął w miejscu. Czyli do terminu @ nie ma co próbować testu ani robić bety ?
Najlepiej czekac do terminu @ . Niektorym kobieta sie utrzymuje zaledwie kilka dni innym dluzej. Ja bralam w czwartek i to 2* Ovitrelle wiec czekam @ choc czas sie dluzy.... Najlepiej sie czyms zajac heh ;-)

A ja dzisiaj wstałam z dziwnym przeczuciem, że się udało a do okresu jeszcze 5 dni. Zamówiłam pink testy na allegro jak przyjdą we wtorek to w środę rano zobaczymy czy coś pokażą ;) Mam też jeden w domu ale mniej czuły I nie wiem czy warto to wogole robić we wtorek... ktoś takimi testował I powie czy warto na 3dni przed @?

Załączniki

• 20201011_105950.jpg
    20201011_105950.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 95
A ja dzisiaj wstałam z dziwnym przeczuciem, że się udało a do okresu jeszcze 5 dni. Zamówiłam pink testy na allegro jak przyjdą we wtorek to w środę rano zobaczymy czy coś pokażą ;) Mam też jeden w domu ale mniej czuły I nie wiem czy warto to wogole robić we wtorek... ktoś takimi testował I powie czy warto na 3dni przed @?
a jaka to czułość?

reklama
Łeeee dała mi czułość 20 😐😐😐
My zaczęliśmy się starać w maju. Wcześniej miałam cykle regularne i akurat w tym miesiącu kiedy chciałam zajść w ciążę cykl się wydłużył... Organizm takie figle nam płata i odkąd staramy sie o dziecko to a to mnie pieką sutki, czego wcześniej nie czułam, a to kłują jajniki od owulacji do okresu. Ogólnie teraz mam zamiar nie myśleć o tym. Uprawiać sex dla przyjemności i może kiedyś zaskoczy, bo zycie upływa na czekaniu i wypatrywaniu objawów :) Mam nadzieję, ze szybko uda się i mi i Tobie i nam wszystkim tu na forum :)

Do góry