reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Kurcze sama nie wiem.
W miejscu T jest mega cieniutka kreseczka której nie uchwyce na zdjęciu.
Szkoda że to była czułość 20
Tobie te cienkie kreski wychodzą już dwa tygodnie więc zapewne to nie ciąża ... Bo musiałyby już być ciemniejsze.... 🙂

Życzę wszystkim spokojnej ciąży ✌️

Kochane podziele sie moja sytuacja z pierwszego cyklu. Niewiem czy bierzecie cos na pekniecie ale mi ovitrelle utrzymuje sie nawet 13-14dni po podaniu. Testy ciazowe pozytywne i beta oczywiscie spadajaca z dnia na dzien do 14 dnia po pozytywna. Dokladnie dopiero 2dni przed miesiaczka spadla do 5. Od tamtej pory grzecznie czekam zawsze na miesiaczke bo mozna zrobic sobie wielkiej nadzieji i bolesnie sie potem rozczarowac.Oczywiscie kazda z nas jest inna ale akurat na mnie tak dziala ovitrelle. Dodam ze zadnej ciazy biochemicznej nie bylo a moja gin powiedziala ze to zupelnie normalnie przy tych hormonach bo to wkoncu hormon ciazowy :-)

reklama
Kochane podziele sie moja sytuacja z pierwszego cyklu. Niewiem czy bierzecie cos na pekniecie ale mi ovitrelle utrzymuje sie nawet 13-14dni po podaniu. Testy ciazowe pozytywne i beta oczywiscie spadajaca z dnia na dzien do 14 dnia po pozytywna. Dokladnie dopiero 2dni przed miesiaczka spadla do 5. Od tamtej pory grzecznie czekam zawsze na miesiaczke bo mozna zrobic sobie wielkiej nadzieji i bolesnie sie potem rozczarowac.Oczywiscie kazda z nas jest inna ale akurat na mnie tak dziala ovitrelle. Dodam ze zadnej ciazy biochemicznej nie bylo a moja gin powiedziala ze to zupelnie normalnie przy tych hormonach bo to wkoncu hormon ciazowy :-)
Ja brałam ten zastrzyk w poniedziałek i od tego momentu czas jakby stanął w miejscu. Czyli do terminu @ nie ma co próbować testu ani robić bety ?

Do góry