Trzymam kciuki żeby to jednak było to czego pragniesz, ale myślę że testy już byłby pozytywne jak byś była w ciąży..Nie będę już robic.
Czekam na okres
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Dokładnie, kolejny test i nic więc to nie ciąża. Teraz pozostaje czekać na @. Może ze stresu Ci się przesunął? W końcu ostatnio miałaś dużo stresu ze swoim...Trzymam kciuki żeby to jednak było to czego pragniesz, ale myślę że testy już byłby pozytywne jak byś była w ciąży..
M
M1a2gda
Gość
Najlepiej czekac do terminu @ . Niektorym kobieta sie utrzymuje zaledwie kilka dni innym dluzej. Ja bralam w czwartek i to 2* Ovitrelle wiec czekam @ choc czas sie dluzy.... Najlepiej sie czyms zajac heh ;-)Ja brałam ten zastrzyk w poniedziałek i od tego momentu czas jakby stanął w miejscu. Czyli do terminu @ nie ma co próbować testu ani robić bety ?
A ja dzisiaj wstałam z dziwnym przeczuciem, że się udało a do okresu jeszcze 5 dni. Zamówiłam pink testy na allegro jak przyjdą we wtorek to w środę rano zobaczymy czy coś pokażą Mam też jeden w domu ale mniej czuły I nie wiem czy warto to wogole robić we wtorek... ktoś takimi testował I powie czy warto na 3dni przed @?
Załączniki
monnkej
Oby szybko przyszedł,bo to czekanie najgorsze. Ja już 4dc i jestem spokojniejsza bo przed też się działy jaja..Nie będę już robic.
Czekam na okres
Mecenasowa27
a jaka to czułość?A ja dzisiaj wstałam z dziwnym przeczuciem, że się udało a do okresu jeszcze 5 dni. Zamówiłam pink testy na allegro jak przyjdą we wtorek to w środę rano zobaczymy czy coś pokażą Mam też jeden w domu ale mniej czuły I nie wiem czy warto to wogole robić we wtorek... ktoś takimi testował I powie czy warto na 3dni przed @?
Mecenasowa27
to może nie wykryć przed spodziewana miesiączkaWlasnie ciezko sie doczytac ale chyba 25
reklama
Justi1234
My zaczęliśmy się starać w maju. Wcześniej miałam cykle regularne i akurat w tym miesiącu kiedy chciałam zajść w ciążę cykl się wydłużył... Organizm takie figle nam płata i odkąd staramy sie o dziecko to a to mnie pieką sutki, czego wcześniej nie czułam, a to kłują jajniki od owulacji do okresu. Ogólnie teraz mam zamiar nie myśleć o tym. Uprawiać sex dla przyjemności i może kiedyś zaskoczy, bo zycie upływa na czekaniu i wypatrywaniu objawów Mam nadzieję, ze szybko uda się i mi i Tobie i nam wszystkim tu na forumŁeeee dała mi czułość 20