reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Trzymam kciuki żeby to jednak było to czego pragniesz, ale myślę że testy już byłby pozytywne jak byś była w ciąży..
Dokładnie, kolejny test i nic więc to nie ciąża. Teraz pozostaje czekać na @. 🤷 Może ze stresu Ci się przesunął? W końcu ostatnio miałaś dużo stresu ze swoim...

Ja brałam ten zastrzyk w poniedziałek i od tego momentu czas jakby stanął w miejscu. Czyli do terminu @ nie ma co próbować testu ani robić bety ?
Najlepiej czekac do terminu @ . Niektorym kobieta sie utrzymuje zaledwie kilka dni innym dluzej. Ja bralam w czwartek i to 2* Ovitrelle wiec czekam @ choc czas sie dluzy.... Najlepiej sie czyms zajac heh ;-)

A ja dzisiaj wstałam z dziwnym przeczuciem, że się udało a do okresu jeszcze 5 dni. Zamówiłam pink testy na allegro jak przyjdą we wtorek to w środę rano zobaczymy czy coś pokażą ;) Mam też jeden w domu ale mniej czuły I nie wiem czy warto to wogole robić we wtorek... ktoś takimi testował I powie czy warto na 3dni przed @?

Załączniki

• 20201011_105950.jpg
    20201011_105950.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 91
A ja dzisiaj wstałam z dziwnym przeczuciem, że się udało a do okresu jeszcze 5 dni. Zamówiłam pink testy na allegro jak przyjdą we wtorek to w środę rano zobaczymy czy coś pokażą ;) Mam też jeden w domu ale mniej czuły I nie wiem czy warto to wogole robić we wtorek... ktoś takimi testował I powie czy warto na 3dni przed @?
a jaka to czułość?

reklama
Łeeee dała mi czułość 20 😐😐😐
My zaczęliśmy się starać w maju. Wcześniej miałam cykle regularne i akurat w tym miesiącu kiedy chciałam zajść w ciążę cykl się wydłużył... Organizm takie figle nam płata i odkąd staramy sie o dziecko to a to mnie pieką sutki, czego wcześniej nie czułam, a to kłują jajniki od owulacji do okresu. Ogólnie teraz mam zamiar nie myśleć o tym. Uprawiać sex dla przyjemności i może kiedyś zaskoczy, bo zycie upływa na czekaniu i wypatrywaniu objawów :) Mam nadzieję, ze szybko uda się i mi i Tobie i nam wszystkim tu na forum :)

Do góry