reklama
Justi1234
Fanka BB :)
10 dni po owu. Okres ma być 8.10Justi ja coś tam widzę ile dni po owu jesteś?
Magic_87
A zdążało Ci się już takie coś bo plamienia mogą świadczyć o zbyt wysokiej prolaktynie a niskim poziomem progesteronuŚroda i czwartek miałam mini plamienia, pustek i sobota cisza a dzisiaj popoludniu już trochę bardziej..
Magic_87
No to test jak najbardziej taki może wychodzić leć jutro zrobić betę a potem po 48h kolejna będziesz wiedziała na czym stoisz i czy wszystko jest ok10 dni po owu. Okres ma być 8.10
Justi1234
Poczekam do terminu okresu. Zrobię jeszcze jakieś sikance i zobaczę czy coś w ogóle wyjdzie.No to test jak najbardziej taki może wychodzić leć jutro zrobić betę a potem po 48h kolejna będziesz wiedziała na czym stoisz i czy wszystko jest ok
Mimi94
NigdyA zdążało Ci się już takie coś bo plamienia mogą świadczyć o zbyt wysokiej prolaktynie a niskim poziomem progesteronu
Magic_87
Kwestia ile dni po owu robiłaś pierwsze badanie z reguły przyrost prawidłowy to już 60% ty masz więcej także superPoszłam za waszymi wskazówkami w Piątek beta wynosiła 1370 a dziś zrobiłam po 48 i jest 2481
Według aplikacji 6tydz ciąży od ostatniej miesiączki.
Możecie mi powiedzieć czy przyrost jest w porządku?
Harley
Aktywna w BB
Robiłam pierwszą 15-16 dni poKwestia ile dni po owu robiłaś pierwsze badanie z reguły przyrost prawidłowy to już 60% ty masz więcej także super
reklama
MiWiZu
Ja Wam powiem, ze teraz jestem tak nakręcona na dziecko ze za pierwszym razem tak nie byłam - w sensie przed pierwsza ciaza. Wtedy do lekarza nie latałam, testów owu nie robiłam tylko temp mierzyłem aczkolwiek wtedy moja wiedza z enpr leżała na łopatkach i kwiczala. Przy drugim planowaniu już testy owu ruszyły ale nie miałam takiego prawdziwego pozytywa ( chyba ze przegapiłam). Teraz mam takie pozytywy ze aż czuje kiedy robić test i co? I pewnie teraz tez będzie lipa... trzymam kciuki abyśmy wszystkie w październiku miały 2 kreski. Czerwiec cudowny czas na poród ( mam pierwsza córcię z czerwca)
Podziel się: