reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Laski.. A w ogóle taka jestem ostatnio roztrzepana ze szok.
Żebyście widziały wczoraj moja zdziwiona minę jak zauważyłam że zamiast w piekarni to jestem u jubilera.
Pomyliły mi się wejścia.
Ostatnio non stop coś odwalam.

I jeszcze zdziwiło mnie jedno. Zawsze jestem gorącą, W. Mówi nawet że kaloryfer.
A od trzech dni mam lodowate stopy i dłonie.
Czy to może być od euthyroxu?

Rok temu też plamiłam i po dwóch dniach od tego test i beta wyszły więc nie ma reguły :)

Z testowaniem mam czysty fun :)
Lubie sikać na testy i szukać krechy :D
A że dziewczyny lubią też się doszukiwać to po prostu wrzucam :)
Nie dobieram sobie do głowy jak niektóre dziewczyny, nie załamuje się więc myślę że moje testowanie jest zdrowe i do niczego złego nie prowadzi :D

I edit :D
Jeśli nie tylko ja je widzę to chyba źle ze mną nie jest hahah :D

Nie wiem co w tym jest ale ja też lubię robić testy🙂 wczoraj kupiłam owulacyjne, nigdy nie używałam ale bardzo jestem ciekawa czy wyjdą tak jak moje obliczenia

Bardzo prawdopodobne. Ja mam Hashimoto + niedoczynność i mam zawsze lodowate ręce i stopy

Żebyście widziały wczoraj moja zdziwiona minę jak zauważyłam że zamiast w piekarni to jestem u jubilera.
Pomyliły mi się wejścia.

I jeszcze zdziwiło mnie jedno. Zawsze jestem gorącą, W. Mówi nawet że kaloryfer.

reklama
Lodowate stopy i dłonie to norma przy niedoczynności tarczycy. Ale euthyrox powinien to zniwelować. :D
Pomyliły mi się wejścia.

Do góry