reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
To w sumie czas jeszcze jest...
Ale dziwne jest to, że nigdy nie plamiłam przed @. Jak przychodziła to zawsze z impetem. A teraz w środę delikatnie na różowe raz, tak samo w czwartek rano a później cisza. Nic nie boli, nic nie ciągnie no oprócz tego, że dzisiaj bolą mnie plecy jak czasem przed owulcją...

Ale dziwne jest to, że nigdy nie plamiłam przed @. Jak przychodziła to zawsze z impetem. A teraz w środę delikatnie na różowe raz, tak samo w czwartek rano a później cisza. Nic nie boli, nic nie ciągnie no oprócz tego, że dzisiaj bolą mnie plecy jak czasem przed owulcją...
Hmm a wiesz kiedy miałaś owu?

Hmm a wiesz kiedy miałaś owu?
To jest trudne pytanie bo teoretycznie w pon 14.08 ale w ten dzień miałam 2 pęcherzyki. 20mm który zaczął pękać i drugi pecherzyk 14mm. Tego dnia nie uczulam bólu owulacyjnego. Taki ból czułam 18.09 w pt. I później zaczęłam się zastanawiać czy ten pęcherzyk 14mm mógł sobie rosnąć i w pt pęknąć samodzielnie. Byłam teraz w srode u gina i powiedziała, że jest to możliwe. I że ona na razie nic nie widzi. Mam czekać na @ a jak nie to test. No to czekam... (nie)cierpliwie

Miałam to samo, co chwilę biegałam sprawdzać czy to @, bo czułam cały czas wręcz mokro, nie przyszla i przez najbliższe miesiące jej nie będzie. [emoji14] To dobry znak!
I co chwilę biegam do WC bo mam wrażenie że @ a tam tylko śluz co jest dziwne.. Bo przed @ zawsze susza była.. [emoji848][emoji848][emoji848]

Czy ten test owulachjny jest pozytywny? Jestem w tym zielona :D

Załączniki

• 20201002_200848.jpg
    20201002_200848.jpg
    938,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry