Mimi94
Fanka BB :)
Teoretycznie @ gdzieś między 28/29/30 dc a dzisiaj mam 30dcA ile jesteś po terminie?
U mnie ból brzucha ale do @ jeszcze niecały tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie @ gdzieś między 28/29/30 dc a dzisiaj mam 30dcA ile jesteś po terminie?
U mnie ból brzucha ale do @ jeszcze niecały tydzień
To w sumie czas jeszcze jest...Teoretycznie @ gdzieś między 28/29/30 dc a dzisiaj mam 30dc
Ale dziwne jest to, że nigdy nie plamiłam przed @. Jak przychodziła to zawsze z impetem. A teraz w środę delikatnie na różowe raz, tak samo w czwartek rano a później cisza. Nic nie boli, nic nie ciągnie no oprócz tego, że dzisiaj bolą mnie plecy jak czasem przed owulcją...To w sumie czas jeszcze jest...
Hmm a wiesz kiedy miałaś owu?Ale dziwne jest to, że nigdy nie plamiłam przed @. Jak przychodziła to zawsze z impetem. A teraz w środę delikatnie na różowe raz, tak samo w czwartek rano a później cisza. Nic nie boli, nic nie ciągnie no oprócz tego, że dzisiaj bolą mnie plecy jak czasem przed owulcją...
To jest trudne pytanie bo teoretycznie w pon 14.08 ale w ten dzień miałam 2 pęcherzyki. 20mm który zaczął pękać i drugi pecherzyk 14mm. Tego dnia nie uczulam bólu owulacyjnego. Taki ból czułam 18.09 w pt. I później zaczęłam się zastanawiać czy ten pęcherzyk 14mm mógł sobie rosnąć i w pt pęknąć samodzielnie. Byłam teraz w srode u gina i powiedziała, że jest to możliwe. I że ona na razie nic nie widzi. Mam czekać na @ a jak nie to test. No to czekam... (nie)cierpliwieHmm a wiesz kiedy miałaś owu?
I co chwilę biegam do WC bo mam wrażenie że @ a tam tylko śluz co jest dziwne.. Bo przed @ zawsze susza była.. [emoji848][emoji848][emoji848]
Czy ten test owulachjny jest pozytywny? Jestem w tym zielona
DziękiJak dla mnie pozytywny, druga kreska powinna być tak ciemna jak testowa, lub ciemniejsza.