reklama
monnkej
Fanka BB :)
Hej! Oczywiście mam rozumieć, że nie staraliście się we wrześniu? Ile wgl staracie się już o dziecko?Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć, w prawdzie nie będę testowac w październiku a dopiero w połowie listopada. Ale miło by mi było gdyby mogą z kim pogadać przez ten czas..
Hej. Mam już jedna córkę, w 2018 straciłam w 10tygodniu ciąże i postanowiliśmy że czas najwyższy na drugą pociechę. Ogólnie we wrześniu się nie starliśmy, zaczęłam łykać kwas foliowy, Wit. D3, Wit E z selenem, Castagnusa oraz Magnez, cynk, potas oraz kwasy omega. Za parę dni mam wizytę u lekarza i wtedy dowiem się czy mogę czy nie mogę się strac. Ogonie w 5dc robiłam wyniki i mam TSH trochę za wysokie bo 3,48 więc zobaczymy.Hej! Oczywiście mam rozumieć, że nie staraliście się we wrześniu? Ile wgl staracie się już o dziecko?
monnkej
Wybierasz się do endokrynologa??Hej. Mam już jedna córkę, w 2018 straciłam w 10tygodniu ciąże i postanowiliśmy że czas najwyższy na drugą pociechę. Ogólnie we wrześniu się nie starliśmy, zaczęłam łykać kwas foliowy, Wit. D3, Wit E z selenem, Castagnusa oraz Magnez, cynk, potas oraz kwasy omega. Za parę dni mam wizytę u lekarza i wtedy dowiem się czy mogę czy nie mogę się strac. Ogonie w 5dc robiłam wyniki i mam TSH trochę za wysokie bo 3,48 więc zobaczymy.
Justi1234
Ja mam dola dziś, w pracy mi się gdzies płakać chciało. Ehh więc możliwe że okres za rogiem. Termin na 4.10. oby szybko zleciało do 16.30 i bym mogła już jechać do domu. Nie wiem może już budzi się we mnie takie zniechęcenie, że nic z tego, że już 5 miesiąc staran i nic i że coś ze mną nie tak.
W czwartek powtórzę jeszcze raz badania TSH oraz FT3 i Ft4 i wtedy zobaczę co wyjdzie.Wybierasz się do endokrynologa??
monnkej
Trzeba otrzec łzy i lecieć dalej! Zrobić wszystko, żeby na końcu tej drogi dostać najpiękniejszy z prezentów [emoji64] wypłakać się, ale mieć w głowie też plan co mogę jeszcze zrobić, żeby zbliżyć się do tego. Jak już mówiłam u nas zaskoczyło w 8 miesiącu, też były różne miesiące, różne myśli. A teraz znowu jest walka [emoji123]Ja mam dola dziś, w pracy mi się gdzies płakać chciało. Ehh więc możliwe że okres za rogiem. Termin na 4.10. oby szybko zleciało do 16.30 i bym mogła już jechać do domu. Nie wiem może już budzi się we mnie takie zniechęcenie, że nic z tego, że już 5 miesiąc staran i nic i że coś ze mną nie tak. [emoji20]
Justi1234
Oby tak byłoTrzeba otrzec łzy i lecieć dalej! Zrobić wszystko, żeby na końcu tej drogi dostać najpiękniejszy z prezentów [emoji64] wypłakać się, ale mieć w głowie też plan co mogę jeszcze zrobić, żeby zbliżyć się do tego. Jak już mówiłam u nas zaskoczyło w 8 miesiącu, też były różne miesiące, różne myśli. A teraz znowu jest walka [emoji123]
Tyle mocno i wysyłam dużo pozytywnej energii. Powiem Ci ze czasem trzeba się wygadać, wypłakać.. Musisz walczyć..Ja mam dola dziś, w pracy mi się gdzies płakać chciało. Ehh więc możliwe że okres za rogiem. Termin na 4.10. oby szybko zleciało do 16.30 i bym mogła już jechać do domu. Nie wiem może już budzi się we mnie takie zniechęcenie, że nic z tego, że już 5 miesiąc staran i nic i że coś ze mną nie tak.
reklama
Justi1234
Dziś jest 6 dzień po owu, ciekawe po.ilu dniach test już coś może pokazaćTyle mocno i wysyłam dużo pozytywnej energii. Powiem Ci ze czasem trzeba się wygadać, wypłakać.. Musisz walczyć..
Podziel się: