reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Tak, koniecznie na czczo. I generalnie progesteron wzrasta dopiero w fazie poowulacyjnej wiec nic to nie mówi 😊 żeby wynik coś mówił musi być zrobiony 6-7 dpo. Wtedy wynik powyżej 10 mówi nam, ze owulacja NAJPRAWDOPODOBNIEJ była, a poniżej to ze być może jej nie było. Tylko żeby sprawdzic na 200%, to trzeba były było robić testy owu, 7dpo progesteron i monitoring cyklu dałby nam 100%😊
..ano wlasnie, a ja nie robiłam, to daruję sobie ten.progesteron, bo nie wiem kiedy zrobić 🙂 poczekam na testowanie.

reklama
..ano wlasnie, a ja nie robiłam, to daruję sobie ten.progesteron, bo nie wiem kiedy zrobić 🙂 poczekam na testowanie.
zrobić możesz, bo to tez daje pogląd czy była, ale ciężko stwierdzić kiedy miałaś owulację jak nie robisz testów. Aczkowiek, jeżeli masz cykle 28 dni to zrób w 21dc, wtedy powinno być w miarę wiarygodnie 😊

zrobić możesz, bo to tez daje pogląd czy była, ale ciężko stwierdzić kiedy miałaś owulację jak nie robisz testów. Aczkowiek, jeżeli masz cykle 28 dni to zrób w 21dc, wtedy powinno być w miarę wiarygodnie 😊
U mnie są nieregularne, nawet 35 dni, różnie. Tak obstawiam że może wczoraj była owu, jeśli w ogóle. 🤔😘 Chciałabym 🙂

Hej ja dziśo robiłamprogesteron aby zobaczyć czy w ogóle coś wzrósł, za chwilkę powinny być c wyniki, ciekawe 🙂

jak tam u Was dziewczyny?❤️

Witam się i ja. U mnie wg aplikację właśnie mam duże szanse na zajście w ciążę ale nie robię w tym cyklu testów ouw a ciążowy planuje zrobić w dniu spodziewanej miesiączki czyli 15 października. Od poniedziałku zaczynam nocki więc nawet nie będziemy mieli z mężem jak się przytulać ale od wczoraj już 3 raz były Przytulanki więc wykorzystujemy weekend w pełni ale i tak wątpię by nam się udało dlatego bez spiny na spokojnie podchodzę do tego cyklu

Witam się i ja. U mnie wg aplikację właśnie mam duże szanse na zajście w ciążę ale nie robię w tym cyklu testów ouw a ciążowy planuje zrobić w dniu spodziewanej miesiączki czyli 15 października. Od poniedziałku zaczynam nocki więc nawet nie będziemy mieli z mężem jak się przytulać ale od wczoraj już 3 raz były Przytulanki więc wykorzystujemy weekend w pełni ale i tak wątpię by nam się udało dlatego bez spiny na spokojnie podchodzę do tego cyklu
Witaj! Może akurat z tych przytulanek wyjdzie dziecko! Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] wpisać Cie do listy?

reklama
Do góry