reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Pokazal... Z tydzień poczekam i zobaczymy ❤😌
Myśl pozytywnie.. Trzymam mocno kciuki, żeby to było to czego pragniesz.. Ja czekam na wizytę i wtedy będę wiedziała na czym stoję.. Chociaż obecnie mam owulacje, bo jajnik i podbrzusze mnie boli, to nie staramy się w tym miesiącu..

Czemu w tym.miesiacu nie?
Bo dawno nie byłam u lekarza i chce się dowiedzieć czy tam wszystko jest dobrze. Jeżeli lekarz da nam zielone światło to wtedy w kolejnym cyklu zaczniemy działać. Nie znam przyczyny straty, wiec nie chce powtórki, więc tym razem chce się przygotować..

Hej laski, można dołączyć?
W sumie gdzieś się tam jeszcze udzielam ale lubię oglądać pozytywne tesciory a tutaj widzę że Was dużo :D

Ja okres dopiero za tydzień.
Mam jakieś dziwne objawy.
Kłuje mnie jajnik co jakiś czas, wczoraj miałam jednorazowe plamienie, a dzisiaj czuje się jak na przeziębienie.
Dzisiaj zrobiłam test chociaż jest za wcześnie.. Wydawało mi się że coś tam jest ale może to tylko kreska fabryczna

W sumie gdzieś się tam jeszcze udzielam ale lubię oglądać pozytywne tesciory a tutaj widzę że Was dużo :D

Kłuje mnie jajnik co jakiś czas, wczoraj miałam jednorazowe plamienie, a dzisiaj czuje się jak na przeziębienie.
Dzisiaj zrobiłam test chociaż jest za wcześnie.. Wydawało mi się że coś tam jest ale może to tylko kreska fabryczna
Ja tak w poprzedniej ciąży miałam, że jeden dzień byłam chora i przespalam cały dzień.. Pokaz test, ocenimy

Ja tak w poprzedniej ciąży miałam, że jeden dzień byłam chora i przespalam cały dzień.. Pokaz test, ocenimy
Nic niestety nie widać. Nawet jak przyciemnilam

Załączniki

• IMG_20200929_165847.jpg
    IMG_20200929_165847.jpg
    244,9 KB · Wyświetleń: 88
reklama

Na kiedy Cie wpisać na testowanie?
Ja ostatnio jak byłam w drugiej części cyklu gdzie zaskoczyło to też właśnie byłam przeziębiona [emoji85] a na test za szybko, ja też za 7 dni okres ale testuje 02.10 [emoji256]

Do góry