Powiem Ci ze mi 10dpo pokazał biel, a 12dpo pokazał 2 kreski.. Także myślę że poczekaj jeszcze spokojnie, bo dziś może pokazać biel..Dziś jest 6 dzień po owu, ciekawe po.ilu dniach test już coś może pokazać
reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Pokazal... Z tydzień poczekam i zobaczymyPowiem Ci ze mi 10dpo pokazał biel, a 12dpo pokazał 2 kreski.. Także myślę że poczekaj jeszcze spokojnie, bo dziś może pokazać biel..
Myśl pozytywnie.. Trzymam mocno kciuki, żeby to było to czego pragniesz.. Ja czekam na wizytę i wtedy będę wiedziała na czym stoję.. Chociaż obecnie mam owulacje, bo jajnik i podbrzusze mnie boli, to nie staramy się w tym miesiącu..Pokazal... Z tydzień poczekam i zobaczymy ❤
Justi1234
Czemu w tym.miesiacu nie?Myśl pozytywnie.. Trzymam mocno kciuki, żeby to było to czego pragniesz.. Ja czekam na wizytę i wtedy będę wiedziała na czym stoję.. Chociaż obecnie mam owulacje, bo jajnik i podbrzusze mnie boli, to nie staramy się w tym miesiącu..
Bo dawno nie byłam u lekarza i chce się dowiedzieć czy tam wszystko jest dobrze. Jeżeli lekarz da nam zielone światło to wtedy w kolejnym cyklu zaczniemy działać. Nie znam przyczyny straty, wiec nie chce powtórki, więc tym razem chce się przygotować..Czemu w tym.miesiacu nie?
Smerfetka94
Hej laski, można dołączyć?
W sumie gdzieś się tam jeszcze udzielam ale lubię oglądać pozytywne tesciory a tutaj widzę że Was dużo
Ja okres dopiero za tydzień.
Mam jakieś dziwne objawy.
Kłuje mnie jajnik co jakiś czas, wczoraj miałam jednorazowe plamienie, a dzisiaj czuje się jak na przeziębienie.
Dzisiaj zrobiłam test chociaż jest za wcześnie.. Wydawało mi się że coś tam jest ale może to tylko kreska fabryczna
W sumie gdzieś się tam jeszcze udzielam ale lubię oglądać pozytywne tesciory a tutaj widzę że Was dużo
Kłuje mnie jajnik co jakiś czas, wczoraj miałam jednorazowe plamienie, a dzisiaj czuje się jak na przeziębienie.
Dzisiaj zrobiłam test chociaż jest za wcześnie.. Wydawało mi się że coś tam jest ale może to tylko kreska fabryczna
Ja tak w poprzedniej ciąży miałam, że jeden dzień byłam chora i przespalam cały dzień.. Pokaz test, ocenimyHej laski, można dołączyć?
Smerfetka94
Nic niestety nie widać. Nawet jak przyciemnilamJa tak w poprzedniej ciąży miałam, że jeden dzień byłam chora i przespalam cały dzień.. Pokaz test, ocenimy
Załączniki
No biel widać.. Poczekaj jeszcze do terminu.. Mi 12dpo pokazał dopiero..Nic niestety nie widać. Nawet jak przyciemnilam
reklama
monnkej
Na kiedy Cie wpisać na testowanie?Hej laski, można dołączyć?
Ja ostatnio jak byłam w drugiej części cyklu gdzie zaskoczyło to też właśnie byłam przeziębiona [emoji85] a na test za szybko, ja też za 7 dni okres ale testuje 02.10 [emoji256]
Podziel się: