reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Hej, ja będę testować około 15 października 😀 staramy się już ponad rok.. nie robimy sobie dużych nadziei, ale może jakiś cud się zdarzy i dla nas.. tym bardziej ze 17 października mam urodziny.. i modlę się o cud i prezent 🥰

reklama
Hej, ja będę testować około 15 października [emoji3] staramy się już ponad rok.. nie robimy sobie dużych nadziei, ale może jakiś cud się zdarzy i dla nas.. tym bardziej ze 17 października mam urodziny.. i modlę się o cud i prezent [emoji3059]
Życzę Tobie z całego serca takiego prezentu [emoji3590] byliście już u lekarza?

Życzę Tobie z całego serca takiego prezentu [emoji3590] byliście już u lekarza?
tak jest. Teraz zmieniam na innego, nie byłam zadowolona. Generalnie okazało się dopiero w maju tego roku ze mam cykle bezowulacyjne, bo była bardzo wysoka prolaktyna, ale teraz już wszytko wróciło do normy. Ale chce zmienić lekarza, bo ten obecny cały czas powtarza mi, ze młoda jestem i mam jeszcze czas... Nie twierdze, ze nie ale teraz byłby dla nas dobry czas.. a nie takie leczenie na odczep się, bo masz dziewczyno czas...

tak jest. Teraz zmieniam na innego, nie byłam zadowolona. Generalnie okazało się dopiero w maju tego roku ze mam cykle bezowulacyjne, bo była bardzo wysoka prolaktyna, ale teraz już wszytko wróciło do normy. Ale chce zmienić lekarza, bo ten obecny cały czas powtarza mi, ze młoda jestem i mam jeszcze czas... Nie twierdze, ze nie ale teraz byłby dla nas dobry czas.. a nie takie leczenie na odczep się, bo masz dziewczyno czas...
Co to za podejście.. Zdecydowanie przemawiają do mnie bardziej tacy którzy działają od razu.Ja na dniach idę do nowego i jestem ciekawa co mi powie o mojej sytuacji, bo nie chce przechodzić przez biochemiczna kolejny raz.

Cześć kochane :) ja w prawdzie nie testuje w październiku bo pod serduszkiem już mieszka pewien przystojniak ale trzymam za Was dziewczynki bardzo bardzo mocno kciuki i bardzo mocno ściskam wszystkie razem i każdą z osobna, bo wiem doskonale jak to jest wyczekiwać tych wymarzonych kreseczek :) powodzenia! [emoji179]
Dziękuję [emoji3590] w którym jesteś tygodniu?

reklama
Co to za podejście.. Zdecydowanie przemawiają do mnie bardziej tacy którzy działają od razu.Ja na dniach idę do nowego i jestem ciekawa co mi powie o mojej sytuacji, bo nie chce przechodzić przez biochemiczna kolejny raz.
dokładnie. Trzeba sobie jakoś radzić i szukać dobrego lekarza.. ale wierzę, że niedługo i my zobaczymy swoje 2 kreski!!🥰

Do góry