reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Dziewczyny dziś dwie kreski, jutro wizyta u lekarza. Niestety nie mogliśmy dopasować innego terminu w następnym tygodniu, a dłużej nie chce czekac. Jak będzie wyglądać wizyta? Czy lekarz potwierdzi ciąże? Skieruje mnie na badania?
A który to mniej więcej tydzień z OM ? Przeważnie w 6,7 tc dopiero coś widać. Z pewnością zrobi usg dopochwowe aby sprawdzić czy już coś widac

reklama
Do dr. Kuśnierczak. Na pierwszej wizycie mialam swieze wyniki hormonalne robione na Polnej i bylam po hsg,odrazu potwierdzila diagnoze Pcos,ladnie wyregulowala mi miesiaczki i owulacja tez jest co miesiac. Wczesniej na Nfz wszystko szlo jak krew z nosa i zadnych konkretow. No i robilismy przed wizyta badanie nasienia zeby miec juz to wszystko na pierwszej wizycie nieplodnosciowej. Na drugiej wizycie juz zaplanowala nam cale leczenie wiec przynajmiej dzieki niej wiemy na czym stoimy. A ty do kogo idziesz?wiem ze faceci tez sa bardzo kompetentni tam z ginekologow :-)
Hej szukam Cię :) nie pamiętałam z kim pisałam o Invimedzie...
No więc jesteśmy po pierwszej wizycie w poniedziałek i nie zapowiada się ciekawie... Mam zrobić drożność i jeżeli drożne to 3m-ce na lamettcie i fostimonie i jeżeli się nie uda to in vitro a jak są nie drożne to od razu in vitro... Mówię jej, że mamy mały sukces bo w zeszły pon był pecherzyk 21mm a w środę sam pękł a od dawna mi same nie pękały a ona mi mówi że w środę mógł mieć 26mm i był przejrzały i na 99% cykl stracony...

Hej, muszę się pochwalić i pragnę się nieśmiało przywitać [emoji4]
Gratulacje [emoji6]
Taaaa, czas telefon zmienić na nowy, bo tu nic nie widać, ale powtórzę test w piątek rano i wstawię zdjęcie świetle dziennym jeśli coś wyjdzie :)[emoji85][emoji85][emoji85]
Widać widać i to gołym okiem [emoji6]
Nie wiem czy doczytałaś kochana moje posty ale brałam leki [emoji846][emoji846][emoji846]
Współczuję bardzo. Sama przeszlam biochemiczną w maju.
Dlatego teraz zrobilam mase testów żeby atrzec czy kreska ciemnieje bo w maju po 2 czy 3 dniach zbladla...

HIMOCYSTEINA
Odebrałam wyniki homocysteina i norma to 5-12 a ja mam 10.2.
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?

Taaaa, czas telefon zmienić na nowy, bo tu nic nie widać, ale powtórzę test w piątek rano i wstawię zdjęcie świetle dziennym jeśli coś wyjdzie :)🙈🙈🙈
ja tam chyba coś nawet widzę 😋
Hej, muszę się pochwalić i pragnę się nieśmiało przywitać 😊
super gratulacje 😊
Dziewczyny dziś dwie kreski, jutro wizyta u lekarza. Niestety nie mogliśmy dopasować innego terminu w następnym tygodniu, a dłużej nie chce czekac. Jak będzie wyglądać wizyta? Czy lekarz potwierdzi ciąże? Skieruje mnie na badania?
trochę chyba za wcześnie na wizytę bo kartę ciąży i wszytskie podstawowe badania robić się zazwyczaj już po skończonym 6-7tygodniu bo wtedy jest już zazwyczaj serduszko

Hej dziewczyny
Bylam na forum dobre pare miesięcy. W maju 2020 dalam sobie trochę detoks od forum od myślenia o ciąży itp. Ponad rok starań. I chyba sie udalo. Dzis 28dc. Powinna byc miesiączka a nie ma. Test zrobilam ok 20. A tu prosze. Jutro z rana powtórzę.
Zaznaczę, ze cykle 28. Fajnie tu wrócić.

Hej dziewczyny
Bylam na forum dobre pare miesięcy. W maju 2020 dalam sobie trochę detoks od forum od myślenia o ciąży itp. Ponad rok starań. I chyba sie udalo. Dzis 28dc. Powinna byc miesiączka a nie ma. Test zrobilam ok 20. A tu prosze. Jutro z rana powtórzę.

reklama
Hej dziewczyny
Pokaż test, chętnie zobaczymy..

Do góry