Smerfetka94
Fanka BB :)
14.00O której idziesz?? Ja w pierwszej ciąży plamiłam z początku, ale później się uspokoiło wszystko i teraz ma 7 lat ta istota.. Także trzeba być dobrej myśli..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14.00O której idziesz?? Ja w pierwszej ciąży plamiłam z początku, ale później się uspokoiło wszystko i teraz ma 7 lat ta istota.. Także trzeba być dobrej myśli..
To trzymam mocno kciuki, ja idę na 13,3014.00
Super, że wszystko ok z dziećmi...Są dwa serduszka! Są żywe nawet nie wiecie jaka to ulga usłyszeć że wszystko rozwija się wzorowo.
Mój nie umie sie cieszyć bo moja chora rodzinka próbuje nas rozdzielić. Intrygi itp jestem tym zmęczona...
Gratulacje, podwójne szczęścieSą dwa serduszka! Są żywe nawet nie wiecie jaka to ulga usłyszeć że wszystko rozwija się wzorowo.
Mój nie umie sie cieszyć bo moja chora rodzinka próbuje nas rozdzielić. Intrygi itp jestem tym zmęczona...
Super gratuluję podwójnego szczęścia [emoji3059][emoji3059]Są dwa serduszka! Są żywe nawet nie wiecie jaka to ulga usłyszeć że wszystko rozwija się wzorowo.
Super, spokojnej ciążySą dwa serduszka! Są żywe nawet nie wiecie jaka to ulga usłyszeć że wszystko rozwija się wzorowo.
No im się uda chyba nas rozdzielić bo oni zamieszanie robią a on zrzuca winę na mnieSuper gratuluję podwójnego szczęścia [emoji3059][emoji3059]
Teraz już bez stresu wszystko będzie dobrze.
A co do rodzinki to się nie przejmujcie to jest wasza sprawa wasza rodzina i wasza miłość. Jak chcecie być razem i się kochacie bez względu na wszystko to nikt i nic was nie rozdzieli.
Twój facet zrzuca winę na ciebie?No im się uda chyba nas rozdzielić bo oni zamieszanie robią a on zrzuca winę na mnie [emoji17]
To nie jest ciebie wart, jeżeli ciebie obwinia.. Pogadajcie z rodziną, że dla dobra dzieci aby odpuścili.. Bo nie zrobią sobie krzywdy tylko tym dwóm istota, które nosisz w brzuszku..No im się uda chyba nas rozdzielić bo oni zamieszanie robią a on zrzuca winę na mnie