reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Jezu. Czuję się tak źle. Jest mi niedobrze, w nocy wymiotowałam. Nie dość, że chora to jeszcze coś mnie bierze [emoji24]
Kurczę, mi też różnie te testy wychodziły...wczoraj 10 negatywna dziś 25 z cieniem... o pinkach nie wspomnę. A do 18tej jeszcze 4h. Okresu brak. Wydaje mi się że w ciazy jestem (1 ciaza 1cs / 2ga 2gi cs ale w 1cs miałam angine i sex był raczej daleko od owu).4 dzień spóźnienia @ i test negatywny..
Bluey.An
Hej dziewczyny czy wy też się dzisiaj źle czujecie ? Ja to mam jakąś masakre, niby zimno A jednak twarz i uszy gorące, nie mogę w pełni oddechu złapać, jak kichnelam to aż mnie w klatce zabolalo i strasznie spać mi się chce, już sobie jedna drzemkę zrobiłam. Mierzylas cisnienie i prawie 130/80 (dla mnie to już za duzo). Gadałam z moja mama i ona wczoraj się tak czuła właśnie i cały dzień w łóżku przelezala
Tak że ten tatuaz będzie musiał poczekać. Tylko PINK miał rację, i dzisiejszy Pre-test 25ml też mogę polecić bo mimo tak niskiej bety był cień cienia a wczoraj na jakiejś 10tce plytkowej nie było choć pink uparcie pokazywał 2ga kreskę . Moim zdaniem jak Wam pink wychodzi pozytywny a potem macie okres to raczej była biochemiczna niż wada testu. Trzymam kciuki za resztę
Załączniki
malinowelove
Mnie dziś chyba boli nerka, już nie wiem jak siedzieć czy leżeć, żeby mniej bolałaHej dziewczyny czy wy też się dzisiaj źle czujecie ? Ja to mam jakąś masakre, niby zimno A jednak twarz i uszy gorące, nie mogę w pełni oddechu złapać, jak kichnelam to aż mnie w klatce zabolalo i strasznie spać mi się chce, już sobie jedna drzemkę zrobiłam. Mierzylas cisnienie i prawie 130/80 (dla mnie to już za duzo). Gadałam z moja mama i ona wczoraj się tak czuła właśnie i cały dzień w łóżku przelezala
Dzej.zi
Moze to kolka nerkowa? Mialam w sierpniu, był dramat nie mogłam siedzieć, leżeć ani stać. Bol taki ze chciało się po ścianach chodzić! Jedyne co pomogło to zastrzyki :/ a później dużo wody i tabletki
Mnie dziś chyba boli nerka, już nie wiem jak siedzieć czy leżeć, żeby mniej bolała [emoji53]
reklama
CzarnaMamba21
I jak?
Ja tez poszłam dziś na betę. Wyniki po 15 [emoji848][emoji848][emoji848]
Podziel się: