reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
piękne kreseczki i gratulacje, rosnicie zdrowo super, ja z synkiem 3 lata temu odstawiłam ta metki w lipcu a we wrześniu już byłam w ciąży, teraz nie biorę tabletek od sierpnia i narazie lipa. Właśnie dostałam okres we wtorek i zaczęliśmy 4 cykl :( myślałam że z drugim będzie tak samo łatwo
Wow ale Wam zazdroszcze tych kresek i ciaz, jak to zrobilyscie tez tak chce o_O😲
ja też. Mam wrażenie że wszytskie dookoła zachodzą w ciążę a ja nie. Mimo że to 4 cykl przed nami to jakoś zaczyna mnie to przygnebiac
A ja jak sie jutro @ nie zjawi to idę na bete. Mam dość tych testów. Na pinkach jest kreska na innych nie ma, zglupiec idzie. Tak będę miała czarno na białym :D no chyba że przyjdzie @ to czerwono :p
oby nie przyszła. Ja zamówiłam dziś na allegro testy owulacyjne 50szt plus 5 niszowych gratis i dodatkowo 10 testów ciazowych z one step. Myślę że jak skończy mi się okres czyli jakoś w 6 dniu cyklu to powinno mieć miejsce to będę codziennie sprawdzać czy jest wogole owu. Jak zmarnujer w końcu wszytskie (czyli na 2 cykle pewnie starczy) a nie uda się zająć w ciążę to totalnie sobie odpuszczam temat, pożegnam się z tym forum i niech się dzieje co ma się dziać. Takie mam plany hmmm można w sumie powiedzieć że noworoczne 😂 bo w końcu za dwa cykle zaraz i święta 😂
To nie jest głupi pomysł! 😂 sama chyba tak zrobie bo jutro już będzie 4 dzień spóźnienia chyba ze noc mnie zaleje
ja czuje że Ci się udało, a skromnie powiem że ze smerfetka też miałam nosa. Ciekawe co u niej.
Szybko nadrobiłam i serdecznie gratuluję wszystkich 2 kreseczek!! Trzymam kciuki za kolejne 😊😘
ok ja też nadrobilam. Kończę drinka i idę spać. Tak wiem że dziś czwartek... ale ja sobie pozwolilam na drinka dla relaksu. Mąż śpi, maluszek też a ja od poniedziałku jestem na l4, jutro ostatni dzień wolności i od niedzieli nocki także korzystam. W końcu wracam do normalności po malu. spokojnej nocy i owocnej tym co dziś baraszkuja maluszka 😄

@ brak, zrobiłam pre-test jeszcze ale to 25 i ja widzę cień cienia 🙈. Nic to zbieram się na betę :D

Załączniki

• 20201016_064238.jpg
    20201016_064238.jpg
    542,7 KB · Wyświetleń: 163
  • 16028235086997780648425099503704.jpg
    16028235086997780648425099503704.jpg
    572,5 KB · Wyświetleń: 175
reklama
Do góry