Gdzie?!!! Kuźwa chyba bym zapas kupiła.Ja w tym miesiącu kupowałam DOZ testy
Na necie ciągle pisze , że wycofane .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie?!!! Kuźwa chyba bym zapas kupiła.Ja w tym miesiącu kupowałam DOZ testy
Jak nie wierzylam w ciaze biochemiczna bo dostalam krwawienia i wygladalo jak miesiaczka to mnie ginekolog przekonywal ze jak test ciazowy wyjdzie pozytywny to na 100 proc jest ciaza wiec poronilam. Na pocz w ogole nie wierzylam ale to byly 4 testy 2 roznych firm. Potem juz kazdy mi wychodzil bialy jak balwan. Ale widocznie jednak falszywie pozytywne sie zdarzaja o. O
W aptece doz dużo ich było. Kupowałam takie Duo w opakowaniu po 2.Gdzie?!!! Kuźwa chyba bym zapas kupiła.
Na necie ciągle pisze , że wycofane .
Yyyy czy wyciąganie na publiczne forum, rzeczy z zamkniętej grupy jest ok? Można to gdzieś zgłosić? Bo chyba się zagalopowałaśDarujcie już sobie dziewczyny. A Ty wystarczająco się rozpisujesz na waszej prywatnej grupie więc generalnie odpuśćcie.
Hmm to może jeszcze w aptekach są " ostatnie " sztuki z produkcji.W aptece doz dużo ich było. Kupowałam takie Duo w opakowaniu po 2.
Moderatorka ci nie powie a nawet jak napisze że do admina to i tak nic nie zrobią.Yyyy czy wyciąganie na publiczne forum, rzeczy z zamkniętej grupy jest ok? Można to gdzieś zgłosić? Bo chyba się zagalopowałaś [emoji2272]
Hmm to może jeszcze w aptekach są " ostatnie " sztuki z produkcji.
Pojeżdżę u mnie po aptekach może znajdę dzięki za info.
Sorry, ale taka osoba nigdy nie powinna być moderatorem skoro nie pojmuje podstawowych rzeczy. Muszą mieć kogoś nad sobą.Moderatorka ci nie powie a nawet jak napisze że do admina to i tak nic nie zrobią.
Pewnie tak. Ja też w tym temacie napisałam komentarz ale nie ma odpowiedzi. Ale zgodzę się z Toba że to nie powinno tak być ze z wątków prywatnych wyciągają na publiczny.Sorry, ale taka osoba nigdy nie powinna być moderatorem skoro nie pojmuje podstawowych rzeczy. Muszą mieć kogoś nad sobą. [emoji2368]
Takie kupowałam.Kukne jutro u siebie, bo odbieram inne zamówienie. Masz zdjęcie jak one wyglądają?