K
Katijah
Gość
Ja miałam go chyba w lipcuTakie kupowałam.Zobacz załącznik 1187953
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam go chyba w lipcuTakie kupowałam.Zobacz załącznik 1187953
No tu jest mocna krechaTest z Rossmanna jeszcze.
Na razie lekarz kazał czekać i pojawić się za jakieś 3 tygodnie.
Ja też czekam bo różnie może być
Test z Rossmanna jeszcze.
tu nie ma wątpliwościTest z Rossmanna jeszcze.
Coś tam widać, ale ledwo co poczekamy co będzie dalej...Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz
Dopiero teraz bo późno wstałam z łóżka. Tragicznie się czułam...
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek
Może implantacja? ja też pinki kupiłam I jak mi jutro coś wyjdzie to będę szła do apteki po inny teBeta z krwi w labie ale to i tak nie ma 100% pewności bo jakiś ułamek błędu jestCzasem też czytałam że i te oszukują. Ale czy są takie które w 100% są pewne? Wątpię
Uwielbiam takie śledzieALe bym zeżarła śledzie w śmietanie z cebulką mmmm i taką świeżutką bułeczkę do tego... Ale se będę pozwalać jak znów będę w ciązy.
Taka osoba nigdy nie powinna zostać moderatorem [emoji2272] zgłosiłam już, i mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi, bo to już jest przesada. A jak się moderatorce nudzi i czyta prywatne grupy to niech sobie własną założy [emoji2272]
I ma prawo upubliczniać treści na forach ogólnych? Może moderator sobie screeny zrobi i wstawi? Taka polityka tu panuje?Moderatorzy są właśnie po to żeby czytać prywatne grupy i pilnować porządku. Nikt nie jest bezkarny tylko dlatego że wątek jest zamknięty.