reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dziewczyny wrzućcie na luz ja wiem że ciężko ale jak się o tym nie myśli to zazwyczaj przychodzi to czego się nie spodziewamy. 3mam kciuki za wasze pozytywne testy. Wiem ile to radości sama po sobie i doceniam ten podwójny cud od losu. Mimo iż w zyciu bym się nie spodziewała tego.
Ale moja babcia mówiła że trzeba być dobrym dla ludzi mimo iż oni nie są dla nas tacy los kiedyś się odpłaci z nawiązką 😊❤❤

No co pudełko jak mówiłam kartka z cytatem

Dziecko to nie zbiór komórek – to zbiór naszych uczuć. Małgorzata Kalicińska „Miłość nad rozlewiskiem”

I krótki list że przeznaczenie daje nam dwa znaki i żeby się zastanowił co robi bo straci cud.
Bo to jest cud dwa jaja z jednego jajnika gdzie nie ma w mojej rodzinie bliźniąt.
Według pani doktor jestem procentem na milion
Hmmm..
Ten liścik ja bym sobie chyba darowała że może stracić...
Chyba trochę nie wypada.
Możecie zawsze później pogadac o tym...
Daj znac jak zareagował

reklama
Do góry