Mecenasowa27
Fanka BB :)
dziękuję mimo wszystkoKurcze oby @ jednak nie przyszla, trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję mimo wszystkoKurcze oby @ jednak nie przyszla, trzymam kciuki!
Hmmm..No co pudełko jak mówiłam kartka z cytatem
Dziecko to nie zbiór komórek – to zbiór naszych uczuć. Małgorzata Kalicińska „Miłość nad rozlewiskiem”
I krótki list że przeznaczenie daje nam dwa znaki i żeby się zastanowił co robi bo straci cud.
Bo to jest cud dwa jaja z jednego jajnika gdzie nie ma w mojej rodzinie bliźniąt.
Według pani doktor jestem procentem na milion
Też na to zwróciłam uwagę. Ja bym to odebrała jako zaczepkę. Daj mu się ucieszyć.Hmmm..
Ten liścik ja bym sobie chyba darowała że może stracić...
Chyba trochę nie wypada.
Możecie zawsze później pogadac o tym...
Daj znac jak zareagował
Czekam na @.Jak u Ciebie @Smerfetka94?
Dawaj jeden
Gratulacje
hej to tak jak i ja,3cs i @ powinna przyjście 15 albo może 16 bo ostatnio przyszła dzień wcześniej więc myślę że najwcześniej przyjdzie tego 15 i właśnie też czuje że niestety ale przyjdzie
piękne kreseczki, super gratulacje
Piękne dwie II! Gratulacje
oj coś czuje że u Ciebie to akurat nie będzie biel tylko piękne II kreseczkiCzekam na @.
Jutro powtarzam test.
Dzisiaj pobolewał mnie brzuch jak na okres ale nic się nie wydarzyło.
Pewnie będzie biel ale coz...