reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Czekalam na okres bo chcialam zaczac starania i dostalam plamienia, bylam przekonana ze sie rozkreci a na drugi dzien nic. Stwierdzilam ze mi przez kp organizm swiruje. Ale strasznie sie zle czulam nawet do M zaczelam mowic ze chyba jestem chora ze boje sie ze mam jakas bialaczke bo taka slaba jestem itp. I w poniedzialek mialam zrobic morfologie i cos mnie tknelo i w niedziele napisalam mezowi smsa jak byl z Mloda na spacerze zeby kupil test. No i moja Bialaczka bedze roczek konczyc za tydzien :) takze zaciazylam z pierwszej owulacji po porodzie, zanim dostalam pierwszego okresu. A plamienie mialam implantacyjne.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie czekam na 3 okres[emoji52] też się fatalnie czuje jakbym miała umrzeć- też miałam mini plamienie... i cały dzień mogłabym spać[emoji58] do tego wyższa temperatura ponad 14 dni.... i za kilka dni będę robić test bo to dziwne... idę na morfologię to zrobię przy okazji bete..

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mialam okresu w sumie 3 lata przez to. Wiesz jak dziwnie bylo dostac na nowo :)

To zrob. Ja bylam swiecie przekonana ze jestem ciezko chora. W ogole nie dopuszczalam mozliwosci ciazy bo w czasie kiedy zaciazylam Mala chorowala i fizycznie nie bylo kiedy. Bzykalismy sie tylko raz przed miesiac. No i ten raz wystarczyl :)) zloty strzal

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Anieok chciałabym żeby i z moim było tak bezproblemowo, ale to taki ssacz, że nie wiem jak to będzie , boję się tego ;)

Tekila zrob test, ja już odkąd Wiktor jest na świecie 2 razy myślałam że jestem w ciąży, raz jak mi jeszcze okres nie wrócił, miałam tak jak Wy to opisujecie, plamienie jednodniowe, ale to był jednak taki pierwszy okres, no i teraz miesiąc temu, okres mi się spóźnił 8 dni... Ale to jeszcze nie to, dlatego tez zaczęłam łykać kwas foliowy i myśleć jak to zrobić z tym odstawianiem małego.

reklama
Do góry