reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

New mom tylko okulista i neurolog to zupelnie inne specjalizacje. Pediatra ma tylko wiedzę ogólną tym bym sie nie sugerowała. Myślę, że dziecko jest zdrowe, ale ja na twoim miejscu bym to skonsultowala z innym neurologiem. Jak młoda miała 5 tyg bylismy u rehabilitantki która stwierdziła, że młoda ma obniżone napięcie, chore serce i że jest niedozywiona. Jeszcze tego samego dnia odwiedzilam lekarzy którzy wykluczyli te dolegliwości, po tyg spotkalam sie z innym rehabilitantem który też podważyl tamtwj diagnoze. Wolalam skonsultowac by wiedziec, że niczego nie przeoczylam. Zrobisz jak uwazasz i też myślę, że tamten to.konowal, ale jestem panikara i wolę być wszystkiego pewna :)

reklama
NewMom a mi sie wydaje ze lepiej nadgorliwy lekarz który wszystko sprawdzi po 5 razy i utwierdzi w przekonaniu ze wszystko jest dobrze, niż taki który oleje sytulacji i nie będzie szukał przyczyny.

Przecież takie badania genetyczne to jedno pobranie krwi a spokój do końca życia :)

Co do szczepień u nas 5w1 i córcia rownież nie choruje wiec byłabym skłonna twierdzić ze to nie cud nie szczepienia... ale każdy ma swój rozum i postępuje jak uważa za słuszne.

Hej dziewczyny :) nie wiem czy któraś z was już myśli o kolejnym dziecku, ale ja planuję zacząć starania od nowego roku. Tak dopytuje na różnych forach o to, ale ciekawią mnie wasze opinie. Karmię mojego rocznika jeszcze ciągle, nie zapowiada się też że sam się od tego cyca odessie :p dlatego zastanawiam się czy próbować go przed staraniami odstawiać czy dać spokój i robić swoje a on niech dalej doi. Czytałam że około 20tc smak mleka się zmienia i dziecko wtedy często przestaje chcieć go jeść. Co o tym myślicie, co byście radziły?

Z tego ci pamiętam aneok zaszla w ciążę karmiac mala. Ale nie pamiętam w którym miesiącu ciąży skończyly kp

[emoji173]Krystian 20-11-2008 [emoji65]
[emoji173]Mikołaj 16-10-2016 [emoji64]

Hej. Ja skonczyłam karmić gdzieś w 4/5 miesiacu. Chcialam Mala odstawic bo musialam brac duphaston. Ale tez akurat jakos trafilysmy w ten dobry czas ze bez wiekszej tragedii sie odstawila. Wydaje mi sie ze 16tydzien to byl.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

10miesiecy chyba miała. Dla mnie to był ciężki okres, bo wydawało mi się że jest taka maleńka i nie chciałam jej odcyckować. Ale dla niej to była kwestia jednej nocy tak naprawde.

Aniok ale to Ty zaszłaś w ciążę teraz drugi raz? Jak Mała miała 4 miesiące? Czy ja coś źle czytam[emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie. Ja mam troje dzieci. I jak moja druga córka miała 6 miesięcy i karmiłam ją piersią zaszłam w 3cią ciąze i karmiłam dalej :) Między dziewczynkami mam 15miesięcy różnicy.

Ostatnia edycja:
reklama
Aaa to wszystko jasne[emoji4] a wrócił już wtedy Tobie okres? Czy zaszłaś przed pierwszym?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry