reklama
Dziewczyny może któraś chętna na wzięcie udziału w konkursie ?
Link do: Konkurs! W naturze mojego dziecka jest ...
On jest tylko do jutra do północy.
Powodzenia
[emoji173]Krystian 20-11-2008 [emoji65]
[emoji173]Mikołaj 16-10-2016 [emoji64]
Link do: Konkurs! W naturze mojego dziecka jest ...
On jest tylko do jutra do północy.
Powodzenia
Jesteśmy już po wszystkich konsultacjach.Usg głowy prawidłowe, rehabilitacji nie potrzeba, bo kręgosłup ok i kręczu szyi nie ma, mały ma prawidłowy rozwój psycho ruchowy tak stwierdziła pani doktor rehabilitantka
A jego sporadyczne krzywe patrzenie ?Większość lekarzy mówi że to albo dlatego że ma szeroko oczy a z czasem nos się mu wysklepi i będzie ok albo ma jakaś wadę wzroku która się ujawni dopiero gdy będzie starszy. Daruje sobie porady neurologa która go widziała 5 minut i stwierdzila że krzywo patrzy i źle stoi i nadaje się do gebetykow.Doktor rehabilitacji która badala go 20 minut i raczkowal przy niej w samej pieluszcze powiedziała że pięknie stoi i dobrze się rozwija.
A jego sporadyczne krzywe patrzenie ?Większość lekarzy mówi że to albo dlatego że ma szeroko oczy a z czasem nos się mu wysklepi i będzie ok albo ma jakaś wadę wzroku która się ujawni dopiero gdy będzie starszy. Daruje sobie porady neurologa która go widziała 5 minut i stwierdzila że krzywo patrzy i źle stoi i nadaje się do gebetykow.Doktor rehabilitacji która badala go 20 minut i raczkowal przy niej w samej pieluszcze powiedziała że pięknie stoi i dobrze się rozwija.
@NewMom dobra informacja. Choć bym poszukała innego neurologa. Ja miałam badania genetyczne w ciąży i wiem ze którys z moich synów moze mieć zaburzony jeden gen. Moze ale nie musi. Ciesze sie , ze wyszło to z tych badań bo jak bedą starsi to mogli by szukać i szukać przyczyn . A tak to juz wszystko wiem
Ja nie szukam. Synek ładnie chodzi , mowi tata mama, baba, lalala, oko, raczkuje jak szalony, je ładnie, myje żeby, bije brawo, i zadnych tu nieprawidlowosci nie widzę. W drugiej ciąży (Aniołek 24 tydz) miałam robiona Amniopunkcje i dziecko było zdrowe genetycznie. W rodzinie też nie ma wad genetycznych. Pozatym syna prowadził świetny ginekolog w czasie ciąży. To że mająca bardzo źle opinie Pani neurologa kieruje go do genetykow toabsurd.
ewelinka10425
Fanka BB :)
U nas kolejny październikowy bobas się szykuje
reklama
GratulacjeU nas kolejny październikowy bobas się szykuje