Mój też nie lubi wozka ale góry zaliczylismy ,.Przez to zabkowanie obiadek zjada mi tylko jak jest bardzo głodny.Ale w tym tygodniu będę mu robić tylko zupki krem z dyni z cielecinka. Noce mamy spokojniejsze. Najgorsze za nami. Ostatnio nabijamy kilometry na spacerach pod warunkiem że mały spi
reklama
Ja się właśnie zastanawiam nad kupnem nocnika żeby już uczyć ale się zastanawiam czy to nie za szybkoJa to akurat te wakacje to w domu .nie wyobrazalam sobie jakos wypadu gdzies dalej z mala .ze względu na to ze szybko jej sie nudzi siedzenie w jednym miejscu .wiec podróż w foteliku pare godz odpada .jak narazie .moze przyszly rok .oczywiście lubi jeździć autem ale nie za dlugo no i nie lubi fotelika za bardzo .poprostu moje dziecię lubi swobodę .wlasnie nabila sobie kolejnego guza .jeden ledwo sie zagoi pojawia sie kolejny.do tej pory nie musiałam nic przed nią chować .poprostu nie ruszała a dzisiaj cos sie zmienilo .rano zaczela bawić się ziemia z kwiatka później czepila sie lisztew przy podlogowych i zaczela je obrywać .a pytanko czy wy juz sadzacie swoje maluszki na nocnik ?
Moja tez nie chciała w wózku jeździć ale zmieniliśmy wózek na inny i jest okej może dla Takiego synka nie wygodnie w tym wózku tak samo jak i u nas było dla mojej w 2 pierwsZych źlemy nad morze mamy poltora godziny wiec mlody spokojnie dal rade to samo na mazury, a do zakopca jechalismy pociagiem cala noc wiec jakos dalismy rade
moj nie lubi wozka i to jest dramat, czuje ze jak zacznie chodzic to spacery beda na nozkach
reklama
my kupilismy orb i malA wkocu w nim zaczela spokojnie siedziec podzas spaceru wczesniej w innych wozkach tylko placz bylDokładnie dzieci też w końcu czują czy on wygodnie czy nie[emoji4]a może baby joger byłby wygodny? U nas odkąd kupiliśmy ten wózek Borys znowu uwielbia spacery[emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom