reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Julek siada raczkuje i wstaje od 7 miesiaca , samodzielnie nie chodzi tylko np przy kanapie. Ma 2 zeby :) zjada wszystko co w padnie w rece. Mleko tylko do spania :)

Dwie daty ur dzieciakow naszych październikowo-listopadowych pamiętam [emoji14] 1.10 Zuza Bubbki i 3.11 Julo. Rowno miesiąc po mojej Adzie [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny w kocu ktos sie odezwał.patka moja Zuza z dnia na dzień zaczela raczkować a myślałam ze juz nie będzie .z dnia na dzień zaczela pierwsze kroki sama stawiać .co bylo wielkim zaskoczeniem ze tak szybko.niezly klusek z niej ponad 12 kg wazy je wszystko a czasami trzeba sie chować od niej z jedzeniem bo pochlania za dużo.przeszkod nie ma dla niej wejdzie wszędzie tam gdzie nie wolno .no i wymusza wszystko krzykiem płaczem .pozdrawiam was wszystkie i miłego dnia wam zycze

reklama
Hej dziewczyny w kocu ktos sie odezwał.patka moja Zuza z dnia na dzień zaczela raczkować a myślałam ze juz nie będzie .z dnia na dzień zaczela pierwsze kroki sama stawiać .co bylo wielkim zaskoczeniem ze tak szybko.niezly klusek z niej ponad 12 kg wazy je wszystko a czasami trzeba sie chować od niej z jedzeniem bo pochlania za dużo.przeszkod nie ma dla niej wejdzie wszędzie tam gdzie nie wolno .no i wymusza wszystko krzykiem płaczem .pozdrawiam was wszystkie i miłego dnia wam zycze
Moja tak samo wszędzie wlezie. Tak samo wszystko płaczem wymusza ale staram się na to nie zwracać uwagi

Do góry