reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U nas Wiktor zaczął wcześniej wstawać niż raczkować, w dniu ukończenia 9 miesiąca sam wstał na nogi a dwa tygodnie później zaczął raczkować :) tydzien przed ukończeniem 11 miesiąca przeszedł sam kilka kroków a teraz to już śmiga po domu , trzeba mieć oczy dookoła głowy :D za 3 tygodnie 1 urodziny :) jak to zleciało...

Za to gorzej z jedzeniem, mieliśmy problem między 7-9 miesiącem żeby jadł co innego niż mleczko mamy. Okazało się że ma niski poziom żelaza, po suplementacji wszystko minęło i już chłopak nadrabia :) waży prawie 9 kg, więc fałdek u niego nie uświadczysz, ale chociaż już je. Cyc jest przed każdym zaśnięciem , niestety stałam się jedynym usypiaczem i nie wiem jak to zmienić... No i w nocy budzi się często i muszę mu dać pocyckac, dopiero śpi dalej. A jak u was nocki wyglądają?

Oo u nas właśnie jest pomysł lekarza na tą suplementację żelazem żeby pobudzić łaknienie... Ale najpierw wyniki musimy mieć.. Może to faktycznie coś wtedy zmieni[emoji4][emoji4][emoji4]

Co do usypiania to też jestem to najczęściej ja ale raczej może uśpić każdy (w sensie mąż czy dziadkowie). W nocy niestety tylko ja i cyc jest co chwilę... śpi max ok 2-3h do 23 a później jest tysiące pobudek.
Moim zdaniem nadrabia kalorie

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry