reklama
patka90.02
Fanka BB :)
A jeszcze właśnie nie wiem wszystkiego się dowiem w październiku ale mam nadzieję,że nic takiego
patka90.02
Jasnę tylko ona syrasznie krzyczy na brzuchu i już czasami odpuszczam.
ewelinka10425
U nas Wiktor zaczął wcześniej wstawać niż raczkować, w dniu ukończenia 9 miesiąca sam wstał na nogi a dwa tygodnie później zaczął raczkować tydzien przed ukończeniem 11 miesiąca przeszedł sam kilka kroków a teraz to już śmiga po domu , trzeba mieć oczy dookoła głowy za 3 tygodnie 1 urodziny jak to zleciało...
ewelinka10425
Za to gorzej z jedzeniem, mieliśmy problem między 7-9 miesiącem żeby jadł co innego niż mleczko mamy. Okazało się że ma niski poziom żelaza, po suplementacji wszystko minęło i już chłopak nadrabia waży prawie 9 kg, więc fałdek u niego nie uświadczysz, ale chociaż już je. Cyc jest przed każdym zaśnięciem , niestety stałam się jedynym usypiaczem i nie wiem jak to zmienić... No i w nocy budzi się często i muszę mu dać pocyckac, dopiero śpi dalej. A jak u was nocki wyglądają?
tekila85
Oo u nas właśnie jest pomysł lekarza na tą suplementację żelazem żeby pobudzić łaknienie... Ale najpierw wyniki musimy mieć.. Może to faktycznie coś wtedy zmieni[emoji4][emoji4][emoji4]
Co do usypiania to też jestem to najczęściej ja ale raczej może uśpić każdy (w sensie mąż czy dziadkowie). W nocy niestety tylko ja i cyc jest co chwilę... śpi max ok 2-3h do 23 a później jest tysiące pobudek.
Moim zdaniem nadrabia kalorie
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do usypiania to też jestem to najczęściej ja ale raczej może uśpić każdy (w sensie mąż czy dziadkowie). W nocy niestety tylko ja i cyc jest co chwilę... śpi max ok 2-3h do 23 a później jest tysiące pobudek.
Moim zdaniem nadrabia kalorie
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
chodzi juz ?Kiedy ja tu byłam ostatnio ???
Rosną jak na drożdżach
reklama