reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny moje dzieciaki mają 3'5 miesiąca i śpią teraz wiecej niż w ciągu pierwszych miesięcy ok18/19godzin. Myślicie,że moze to być spowodowane tym,ze kolki i problemy brzuszne przeszły zupełnie? Czy powinnam.się martwić. Bardziej chodzi o to,ze śpią więcej niż spaly niż samą ilość godzin.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Odsypiaja kolki pewnie. Moja jak sie skonczyly kolki calutki dzien przespala wrecz leciala przez rece.
Jej moja dzis masakra tylko płacze i spi czy to moze byc od szczepienia?

Kamiladon mój tak samo spi więcej niż miesiąc temu co miał problemy z brzuszkiem teraz wszystko się unormowało spi je i tak w kółko przerwy między spaniem potem je i pół godzinki góra godzina ale wtedy jest juz zły bo tak mu się chce spać a i znalazłamania sposoba żeby szybciej usnoł zakładam mu czapeczkę taka cieniutka i 5 minut i śpi wcześniej kładam pieluszke ale często ściągał sobie na twarz wiec się bałam a czapkę tylko ściąga na oczka

My poteż wizycie rehabilitanta i tak, mała ma lekką dyskretna asymetrie.Z mojej winy bo mało leżała na brzuchu i znalazla zly wzorzec który utrwalila. Cos w tym stylu, w każdym razie mamy przez 2 lub 3 tyg lezec na brzuchu, a ja musze jej ustawiac dobrze rączki. Powinna sama się naprawić po tym czasie. W kazdym razie wszystkie inne reakcje ma w normie.

reklama
Patrish nie kladziema ich. pod katem prostym. Tylko jedną tak kladzie, a drugą jakby prostuje i jest przekrzywiona. raczki sa tez za blisko ciala. wczesniej zorientowalam sie, ze cos nie tak bo bierze jedną raczke do. buzi. sa toradę bardzo male zzmiany no, ale są

Do góry