reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
mnie wzrusza taka wiez pokazana w reklamie alegro, placze na niej jak bobr, nawet teraz jak pisze lzy mi w oczach staja jak słyszę tego dziadka mowiacego do czarnoskórego dziecka : cześć , jestem twoim dziadkiem

Patrish ladna jest ta reklama ale gdzies mi sie rzucilo w oczy w necie ze jakies juz bylo oburzenie w sprawie tej reklamy o jakis rasizm niewiem bo ja tam nic zlego nie widze:)

A fakt coś tam się było takiego, że niby zła.. Ale mi się tez podoba :-) taka miłość tego dziadka:-)

Beatka jak odpalasz ta aplikację to najpierw klikasz na ten czerwony plus a następnie Edytuj.
Jak juz wybierzesz zdjęcie to kilkasz na dole opcje Dodaj zdjęcie i wybierasz to drzewko. Do góry w prawym rogu kilkasz ADD1 żeby się dodało. ( tylko najpierw poszukaj w Google taka grafikę drzewo z korzeniami koniecznie czarno białe i ściągnij na telefon )

Wybierasz to się drzewko i pokazuje się na tym zdjęciu.
Następnie widzisz opcje Przezroczystość i ustawiasz na małą i tak obracasz i dopasowujesz drzewko, żeby było dobrze i do góry w prawym rogu zatwierdzasz.

Dodaj wybierasz z opcji pod zdjęciem Magia, i wybierasz z dostępnych opcji a ona zmienia zdjęcie. :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Patrish ladna jest ta reklama ale gdzies mi sie rzucilo w oczy w necie ze jakies juz bylo oburzenie w sprawie tej reklamy o jakis rasizm niewiem bo ja tam nic zlego nie widze:)
To tylko w Polsce jest możliwe ciekawe co by się działo jakby dziadek w drzwiach witał dwóch mężczyzn z dzieckiem na rekach

reklama
Do góry