reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

BLW- Bobas lubi wybór. Fajna metoda Ale do końca z założeniami nie dał rady praktykować i córki :)
My święta od 3 lat robimy samo i przychodzi tylko mama mojego męża na wigilię.
Moi rodzice mieszkają w innym mieście niestety a my nie mamy auta żeby jechać do nich
.. no i moja mama pracuje w tym roku :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff wrocilam wlasnie z obiadu i zakupow z tesciami,po obiedzie moj maz pojechal z malym do domu a my do galerii nalazilam sie jak glupia za nimi no ale poznajdywali ciuszki swiateczne dla wnusia no i 3 paki pamperów wnusio dostal takze juz ma po Mikolaju oszaleli tescie hehe

Załączniki

• DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    757,9 KB · Wyświetleń: 84
No tez mysle ze powoli od pol roczku mozna ..
Ma ktoras z Was aspirator elektryczny? Od kilku dni mamy problem z katarkiem zwlaszcza w nocy maly sie budzi bo go meczy i maz bo najlepiej mu to wychodzi dziala z frida i pomyslalam zeby zaopatrzyc sie w elektryczny tylko rozne sa opinie

Słyszałam że elektryczne nie dają tak rady jak katarek. Ja pomimo obaw kupiłam katar i dosłownie wystarczy na 2 sęk przyłożyć i nosek czysty :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry