reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie nietrafione śpiwórki. Dostałam z wyprawki w pracy i nie ma mowy aby zasnely w nich. Przykrywam dwoma kocami. Wcześniej spaly pod kołderkami ale tak się ruszają ze wchodziły całe pod kołdry. Karuzeli nie kupowałam bo starsza nie chciała oglądać ale jak was czytam to może kupimy jedna na próbę.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie uzywam wogole spiochow dobrze ze mialam tylko male rozmiary,nie moge ubrac malemu bo jak ubralam dlugi rekaw pod spod to sie zapocil takze juz nie kupie.Mam dwa spiworki jeden z gora jak wlasnie spioszki pewnie go nie uzyje niepotrzebnie kupilam za to najlepszym zakupem byl spiworek do nosidelka taki z dziurkami na pasy,wkladam malego w nim tez do gondoli zapinam zameczek i sie nie odkryje:)ma tez kapturek

Załączniki

• Jollein(34).jpg
    Jollein(34).jpg
    173,1 KB · Wyświetleń: 56
Ja tak w ogóle kocham półśpiochy :-) body, spodnie i kaftanik B-) a na noc pajacykB-)
W ogóle to w nocy mam taką wyprawę w zmienianie pampersa, że robię to w sumie po ciemku ;-) w 2v minuty :-))

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez królują body, spodentki i, ewentualnie polspiochy. skarpetki tylko z hm, a na noc psjace. Dziewczyny moja przwstaje mieścić sie w foteliku tzn zostal mały zapas nad głową!

U nas wszystko było trafione;-) ja bardzo oszczędnie zamawiałam do małego rzeczy ;-)
Patrish a w domu tych body nie możesz założyć? Na to kaftanik?

to Wiktorka ma problem z body z krótkim rękawkiem ja osobiście takie zakładam na noc pod pajaca bo dostałam od siostry sa cieplutkie wiec i małemu w nocy w brzuszek cieplo i rano jest kupa

Patriah to jest mysl!
No ja zakladam też i na to bluzę bo mam ich kilka. Z tym że o wiele wygodniej mi zakładać te z dlugim i myślę,że młodej też w nich wygodniej. kaftanikow natomiast nie mam wcale gdyż według mnie są niewygodne

ja kaftaniki miałam 56 tylko białe do szpitala i spodenki
jestem zwolenniczka kopertowych body pajacow mam tez troche spodenek ze stopkami aby nie wciskać małemu na nóżki skarpetki

skarpetki tylko na noc :)

reklama
Kurcze ale strzeliła gafe dziś... Rozbolała mnie dziś kolejny dzień z rzędu głowa i uznałam ze, chyba czas wrócić do okularów.. No i głupia założyłam je teraz... I Bo chyba się nie wystraszył... Zaczął strasznie płakać :-( kurcze chyba w dzień musze spróbować założyć co myślicie?

Do góry