reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patrish to moja jadalnia, on tam sypia tylko w dzien zreszta tam jest ciepło bo za oknem jest dobudowany ogród zimowy ( czytaj wózkownio - graciarnia :)

reklama
Bardzo fajny, musze go oblukać w necie ;-)
A mój mały zasnął jak zwykle ok 17 i przebudził się z płaczem ok 19 na swoją kąpiel i wzięłam go na chwile położyłam na sobie i zasnął jak kamień... I tak godzinę z nim siedzę bo mi go żal budzić.. B-) pierwszy raz kąpiel przespłał B-) nie

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostałam taka najzwyklejsza karuzelke i u nas to jest numer 1. Na razie założyłam taka zawieszkę z ikei bo jest bardziej kontrastowa a normalnie są takie pastelowe misie. Młoda potrafi pół godziny się patrzeć na nią a ja tylko chodzę i nakrecam. fajnie patrzy i na grzechotki nawet jak coś marudzi to potrafią ja na chwilę zająć. Też w tym tygodniu chce ubrać choinkę, mam nadzieję że małej się spodoba.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila dobrze pamiętam ze masz karuzlke TL jak ona się spisuje ja chce kupić zestaw
Karuzela Tiny Love, Rośnij z muzyką plus mata edukacyjna na
gwiazdkę dla małego :)

Tak mam z tej firmy z tym, że ja mam taką z projektorem :-) ogólnie u nas póki co zainteresowanie małe ale bliźniaki mojej przyjaciółki ja kochają podobnie jak jej córka :-) mój synek ma dopiero 7 tygodni to trochę za mało, żeby się tym tak interesować :-) zresztą akurat u nas to jest problem tego typu, że Borys nie lubi leżeć w łóżeczku wiec i Karuzela nie jest fajna póki co ;-)

Tak mam z tej firmy z tym, że ja mam taką z projektorem :-) ogólnie u nas póki co zainteresowanie małe ale bliźniaki mojej przyjaciółki ja kochają podobnie jak jej córka :-) mój synek ma dopiero 7 tygodni to trochę za mało, żeby się tym tak interesować :-) zresztą akurat u nas to jest problem tego typu, że Borys nie lubi leżeć w łóżeczku wiec i Karuzela nie jest fajna póki co ;-)

Wiktorek 15.12 będzie miał dwa miesiące wiec do gwiazdki kolejne dwa tc mu wpadną i mam nadzieje ze spodoba mu się prezent

Dziewczyny ja moim kupiłam hustawke elektryczna ale zdecydowanie preferują bujaki. Na prezent juz nic więcej nie kupuje bo idziemy na rodzinną wigilię także dostaną coś od babć czy rodzeństwa naszego także nie dolicza się przecież ile dostały :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas od jakiegoś tygodnia projektor włączam wieczorem jak mała marudzi ogląda te gwiazdki, ale, że tak są daleko to szybko się jej nudzą, woli już mieć coś blisko rąk bo wali w te zabawki łapkami, chociaż nie zawsze trafia hihi, żeby się ruszały, szeleściły wtedy jej się podoba, u nas dlatego karuzela się sprawdza ale na jakieś 20 minut bo jak coś się za długo powtarza to już też nudne dla niej ;)

Do góry