reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Moja ma z allegro za 60 zl rybki i projektor, bardzo lubi zwlaszcza projektor.
Faktycznie interesuje sie przez jskies 15 min, a wieczorem projektorem zajmuje sie nawet 30 minut

reklama
Wiki to chociaz popatrzy,my mamy ta z fp te misie z peojektorem,
moj stwierdzil ze co ja wogole kupilam za g*** ze maly nawet nie patrzy ma to i sie wkurze to ją sprzedam..

Może mało kolorow? sama nie wiem. Nasza nawet przykrecadlo interesuje bo jest czerwone :p
W ogole powiem wam, że moja pieknie trzyma główkę, co prawda nie lubi leżeć na brzuszku, ale jak juz leży to wysoko podnosi i patrzy na wprost, nawet wcale jej nie opada. Jestem bardzo dumna :) i piastki prawie wcale juz nie są zacisniete. Chyba w koncu wyluzowalam.
U nas pogoda tragiczna ciągle leje

Beata a może za wcześnie dla niego na karuzele? W zasadzie powinno je się chyba po 12 tygodniu dopiero włączać .. Może wiesz za jakiś czas polubi. Mój synek raz chwile patrzy a za chwilę płacze albo w ogóle jest mu obojętne, ale przecież one się niedawno urodziły :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dajmy jeszcze czas z ta karuzela później napewno będą się interesować ostatnio rozmawiałam z mama pół rocznego brzdacu i mówiła ze dopiero teraz zaczyna się interesować zabawkami ze wcześniej też ale teraz skupia większą uwagę na to i tak myślałam że moja tez tak jakoś bardziej ja interesowały zabawki

Ja się cieszę, że mam duchu wózek w domu, bo jak taka pogoda jest to Małego wystawiam na balkon z nianią :-) on ma świeże powietrze a ja nie muszę moknąć;-) a na balkonie nie wieje i wiadomo nie pada ;-)

Ja się śmieje, że jak nasz mały nie miał ani jednej zabawki to teraz nagle na chyba z 10 różnych i tylko dwie go czasami interesują :-)
Ale liczę na to, że niedługo reszta będzie też fajna, zwłaszcza taka żyrafa Sophie :-)

Wczoraj przyjaciółka przywiozła mi kolejne rzeczy na 68 i znowu mamy całą komodę pełna ;-) ale dzięki takiej ilości rzeczy mogę robić pranie raz na dwa tygodnie B-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja interesuje sie zabawkami, lubi metkowca, kontrastowe tablice i wszelkie grzechotki. Na prawde dlugo potrafi skupic uwagę, aż sama sie dziwie.chociaż ja ciagle musze byc w pobliżu

Ja jakos nie pomyslałam o zabawkach dla małego jeszcze, za to zakochał sie w choince:)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    872,6 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry