reklama
tekila85
Fanka BB :)
Cześć
U nas trochę problemów z brzuszkiem się pojawiło niestety... A,że mąż wrócił do pracy to od razu to boleśnie odczułam ;-)
Nasz synek rośnie jak na drożdżach i to dosłownie!!! Ostatnie dwa tygodnie przybrał 1kg!!!!!! Położna była w szoku bo przecież na początku chciała abym go dokarmiała mm lub glukozą... A on tylko na cycku tak rośnie... Obecnie skończył 5 tygodni i waży 4220;-)
Jest taki pyzaty, że jak na niego patrze to mi się z małym buddą kojarzy ;-)
Wczoraj byłam na kontroli u gin i wszystko jest ok [emoji3] za miesiąc mogę zacząć pomału się ruszać w sensie sportowym :-)
A o to i nasze szczęście :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas trochę problemów z brzuszkiem się pojawiło niestety... A,że mąż wrócił do pracy to od razu to boleśnie odczułam ;-)
Nasz synek rośnie jak na drożdżach i to dosłownie!!! Ostatnie dwa tygodnie przybrał 1kg!!!!!! Położna była w szoku bo przecież na początku chciała abym go dokarmiała mm lub glukozą... A on tylko na cycku tak rośnie... Obecnie skończył 5 tygodni i waży 4220;-)
Jest taki pyzaty, że jak na niego patrze to mi się z małym buddą kojarzy ;-)
Wczoraj byłam na kontroli u gin i wszystko jest ok [emoji3] za miesiąc mogę zacząć pomału się ruszać w sensie sportowym :-)
A o to i nasze szczęście :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
patka90.02
Świstak, Tekila śliczne maluchy ❤
tekila85
Wiol86
Dziewczyny, smarujecie dzieciom buźki czymś przed wyjściem na dwór? Powietrze jest coraz ostrzejsze i chyba czas zacząć nawilżać buziaka przed mrozem, tylko nie bardzo wiem czym, żeby było w miarę naturalnie?
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
betkaa88
Ja kupilam krem w rossmanie na wiatr i chłód.
Dziewczyny jestem po wizycie u gin i sie zalamalam,ogladalam sie na dole w lusterku ale tak niedokladnie chyba bo moja gin jak zobaczyla co mam odwalone to tylko skrytykowala tego osła,mowi jestes mloda to czemu masz miec tak spaprane i mi za jakis czas to zszyje jeszcze raz teraz mam masciami na odbudowanie naskorka smarowac..mi sie chce ryczec.
W dodatku lekarz ktory mnie szyl dowiedzialam sie jest tu od lipca a wczesniej byl uwaga na ORTOPEDII i tskiego wzieli zeby szyl idiote..dobrze,ze ona pomoze mi to do ładu doprowadzic
Dziewczyny jestem po wizycie u gin i sie zalamalam,ogladalam sie na dole w lusterku ale tak niedokladnie chyba bo moja gin jak zobaczyla co mam odwalone to tylko skrytykowala tego osła,mowi jestes mloda to czemu masz miec tak spaprane i mi za jakis czas to zszyje jeszcze raz teraz mam masciami na odbudowanie naskorka smarowac..mi sie chce ryczec.
W dodatku lekarz ktory mnie szyl dowiedzialam sie jest tu od lipca a wczesniej byl uwaga na ORTOPEDII i tskiego wzieli zeby szyl idiote..dobrze,ze ona pomoze mi to do ładu doprowadzic
Wiktorka88 O
Biedna, nie martw sie może faktycznie jak ona to naprawi to szybko wrocisz do siebie.
Ja do gina ide we wtorek. Moja mala ma dzis zly dzien, ciagle płacze i marudzi
Ja do gina ide we wtorek. Moja mala ma dzis zly dzien, ciagle płacze i marudzi
reklama