reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć

U nas trochę problemów z brzuszkiem się pojawiło niestety... A,że mąż wrócił do pracy to od razu to boleśnie odczułam ;-)
Nasz synek rośnie jak na drożdżach i to dosłownie!!! Ostatnie dwa tygodnie przybrał 1kg!!!!!! Położna była w szoku bo przecież na początku chciała abym go dokarmiała mm lub glukozą... A on tylko na cycku tak rośnie... Obecnie skończył 5 tygodni i waży 4220;-)
Jest taki pyzaty, że jak na niego patrze to mi się z małym buddą kojarzy ;-)
Wczoraj byłam na kontroli u gin i wszystko jest ok [emoji3] za miesiąc mogę zacząć pomału się ruszać w sensie sportowym :-)

A o to i nasze szczęście :-)
DSC_1706.jpeg
received_1127332610648176.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_1706.jpeg
    DSC_1706.jpeg
    44,5 KB · Wyświetleń: 371
  • received_1127332610648176.jpeg
    received_1127332610648176.jpeg
    70 KB · Wyświetleń: 380
Dziewczyny, smarujecie dzieciom buźki czymś przed wyjściem na dwór? Powietrze jest coraz ostrzejsze i chyba czas zacząć nawilżać buziaka przed mrozem, tylko nie bardzo wiem czym, żeby było w miarę naturalnie?

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam krem w rossmanie na wiatr i chłód.
Dziewczyny jestem po wizycie u gin i sie zalamalam,ogladalam sie na dole w lusterku ale tak niedokladnie chyba bo moja gin jak zobaczyla co mam odwalone to tylko skrytykowala tego osła,mowi jestes mloda to czemu masz miec tak spaprane i mi za jakis czas to zszyje jeszcze raz teraz mam masciami na odbudowanie naskorka smarowac..mi sie chce ryczec.
W dodatku lekarz ktory mnie szyl dowiedzialam sie jest tu od lipca a wczesniej byl uwaga na ORTOPEDII i tskiego wzieli zeby szyl idiote..dobrze,ze ona pomoze mi to do ładu doprowadzic:(

Biedna, nie martw sie może faktycznie jak ona to naprawi to szybko wrocisz do siebie.
Ja do gina ide we wtorek. Moja mala ma dzis zly dzien, ciagle płacze i marudzi

reklama
Biora sie za cos i robia na odpieprz byle robote odwalic,zero wyczucia..no nie myslalam ze bedzie trzeba mnie poprawiac i szyc jeszcze raz,ale jak ma to wygladac lepiej to ok bo teraz jest masakra...

Do góry