reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moj plakal do 4 nad ranem po wtorkowych gosciach ktorych do pozna mielismy wszyscy sie zmyli a my zmeczeni a synek zaserwowal Nam nieprzespana nocke wczoraj w dzien w trojke po trochu odsypialismy,az mi sie gosci odechcialo juz hehe...
Kamila to lipa ja nie przepadam za dniami gdzie sa wizyty u lekarzy maly rozdrazniony wtedy po powrocie do domu.
Wlasnie dupke tata synkowi umyl - bo to ich rytual, a mama teraz karmi:)

reklama
Ja czuję się dziś jak zombie. Po całym dniu czuwania i ciągłego usypiania, plus zabawiania gości jestem wypluta. Teraz mały śpi i ja z nim spałam bo nie dałam rady.

Mam pytanie czy w Waszych sypialniach są tv? Bo my mamy akurat ale odkąd jest Mały to oglądamy tyko w dużym pokoju a w sypialni już nie... ale to takie sobie bo mąż lubi zasypiać przy tv i ogólnie fajnie tak czasami poleżeć już e łóżku i coś oglądać... a teraz nie wiem czy da się połączyć sen dziecka i tv...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy i oglądamy. Dzidzia w ktorym tygodniu może byc ten skok rozwojowy?
Nasza konczy w niedziele miesiac, a od wczoraj jakby ktos dziecko nam podmienil. ciagle sie drze juz nie wiem co robic.

Kurcze Wiktorka ja nawet nie zwrocilam uwagi na to podnoszenie głowy...skąd Ty wiesz takie rzeczy? Jak przyszla do nas polozna i polozyla ja na brzuchu to nasza tez podnosila a tydzień zaledwie miala teraz nie wiem czy to w porzadku...

reklama
A najlepsze z tymi gośćmi jest to ze nie maja umiaru w czasie człowiek chciałby jak najszybciej odpocząć a oni wtedy jak po złości siedzą jak najdłużej miałam takich co mieli przyjechać na godzinkę a siedzieli od 17 do 21

Do góry