reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tekila a co ile masz te skurcze i ile trwaja?

Dziewczyny martwie sie bo moj maly robi malo kupki,wiec tak w szpitalu zrobil jedna porzadna dwie mniejsze i w sobote juz w domu raz a dzis mamy pn i nic tylko siusia dosc duzo i pruta ciagle czytalam w necie i to niby jeszcze nie sa powody do obaw ale slyszy sie ze dziecko robi w pierwsze dni kupe za kupa a moj nie..:(

reklama
Jak sa te kratki na wydruku to co 5 kartek jest skurcz.
Wyobraźcie sobie, że zostałam przyjęta o 15 ale nie należy mi się kolacja...Dobrze, że zanim tu weszłam kupiłam w sklepie coś do jedzenia...

Beatka a ja słyszałam od położnej, że na cycu to nawet też na tydzień jest ok :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka zadzwon do swojej poloznej tej która przychodzi do domu. Pewnie to nic strasznego, ale lepiej sie upewni. Moją chyba brzuszek boli, bo płacze i cała się pręży, wyslalam chlopa do apteki dla mnie po herbatke koperkowa moze i dla mlodej cos kupi.

20161016_163609.jpg

Załączniki

• 20161016_163609.jpg
    20161016_163609.jpg
    799,2 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Do góry