Całą ciążę się nie oszczędzam to teraz trochę poleniuchuje , ale bez przesady nie chcę się odleżyn nabawićPatish mi jedyne o co chodzi, że nie ma co się na zapas stresować, bo 4 cm szyjka nalezy raczej do długich. A stres też zbyt dobrze nie robi na ciąże Lekarz wie co dla Ciebie dobre, bo zna przypadek dokładnie i od początku.
Wiktorka ty to sobie wykraczesz to przenoszenie hahaha
reklama
Jeśli 88 to rocznik to bez problemu dobrniesz do 40 tygodnia wiem że pewnie wolisz szybciej . najważniejsze aby nasze pociechy były zdrowe nieważne w jakim tc będziemy rodzićJa mam wizyte 23 i moj nie mial wątpliwości, że sie zobaczymy a l4 wypisal mi do 14 października czym mnie zdenerwowal bo ja tak dlugo w dwupaku chodzic nie chce !
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Może chociaż do 39 w przyszłym tygodniu dołączamy pokój młodej to może jak pomyłek podłogi i okna to się ruszy
Wiktorka88 O
Ale przyznam, że najgorszy jest dla mnie ból brzucha w innym wypadku tak bym nie stekala wam tutaj
jurczux
Haha wystarczy, że czasami słyszę jak sapie w toalecieHa ha dobre Tekila
A swoją droga wyobrażacie sobie swoich mężów jak rodzą!
Śniło mi się dziś, że się zaczęło i chciałam wziąć mojego rogala do szpitala
Jestem dziś po badaniach, hemoglobina 13,4 ostatnią wizytę mam w poniedziałek i to już będzie chyba ostatnie spotkanie z moim lekarzem.
anuleczkab
Mi najbardziej daje w kość zgaga i oblewające mnie poty. Brzuch wcale nie tak wysoko a zgaga przeokrutna, zresztą towarzyszy mi z małymi przerwami przez całą ciażę No, ale bliżej niż dalej, a dziś pełnia, może kogoś na forum ruszy
patka90.02
Hej dziewczyny ja dzisiaj pojechałam do szpitala bo mała mi się nie ruszała od wczoraj, ale na szczęście wszystko dobrze. Miałam ktg, usg. Kamień spadł mi z serca. Jestem szczesliwa
Mnie też czasami łapie taki bolesny skurcz że trudno się wyprostować więc trzeba chodzić chwilę przygarbionymAle przyznam, że najgorszy jest dla mnie ból brzucha w innym wypadku tak bym nie stekala wam tutaj
Ostatnia edycja:
Boziu ja w życiu zgagi nie miałam,kaca zresztą teżMi najbardziej daje w kość zgaga i oblewające mnie poty. Brzuch wcale nie tak wysoko a zgaga przeokrutna, zresztą towarzyszy mi z małymi przerwami przez całą ciażę No, ale bliżej niż dalej, a dziś pełnia, może kogoś na forum ruszy
reklama
Wiktorka88 O
Patrish skurcze fakt faktem man rzadko, dzis mialam takie od krzyża, wczoraj taki mocny. Tak to twardnienie brzucha i bol jak na okres który niestety towarzyszy mi juz bardzo czesto