reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Patish mi jedyne o co chodzi, że nie ma co się na zapas stresować, bo 4 cm szyjka nalezy raczej do długich. A stres też zbyt dobrze nie robi na ciąże :) Lekarz wie co dla Ciebie dobre, bo zna przypadek dokładnie i od początku.

Wiktorka ty to sobie wykraczesz to przenoszenie :D hahaha
Całą ciążę się nie oszczędzam to teraz trochę poleniuchuje , ale bez przesady nie chcę się odleżyn nabawić

reklama
Ja mam wizyte 23 i moj nie mial wątpliwości, że sie zobaczymy :p a l4 wypisal mi do 14 października czym mnie zdenerwowal bo ja tak dlugo w dwupaku chodzic nie chce !
Jeśli 88 to rocznik to bez problemu dobrniesz do 40 tygodnia wiem że pewnie wolisz szybciej . najważniejsze aby nasze pociechy były zdrowe nieważne w jakim tc będziemy rodzić

Ha ha dobre Tekila:)
A swoją droga wyobrażacie sobie swoich mężów jak rodzą! :szok:
Haha wystarczy, że czasami słyszę jak sapie w toalecie :p

Śniło mi się dziś, że się zaczęło i chciałam wziąć mojego rogala do szpitala :p
Jestem dziś po badaniach, hemoglobina 13,4 :) ostatnią wizytę mam w poniedziałek i to już będzie chyba ostatnie spotkanie z moim lekarzem.

Mi najbardziej daje w kość zgaga i oblewające mnie poty. Brzuch wcale nie tak wysoko a zgaga przeokrutna, zresztą towarzyszy mi z małymi przerwami przez całą ciażę :( No, ale bliżej niż dalej, a dziś pełnia, może kogoś na forum ruszy :)

Mi najbardziej daje w kość zgaga i oblewające mnie poty. Brzuch wcale nie tak wysoko a zgaga przeokrutna, zresztą towarzyszy mi z małymi przerwami przez całą ciażę :( No, ale bliżej niż dalej, a dziś pełnia, może kogoś na forum ruszy :)
Boziu ja w życiu zgagi nie miałam,kaca zresztą też

reklama
Patrish skurcze fakt faktem man rzadko, dzis mialam takie od krzyża, wczoraj taki mocny. Tak to twardnienie brzucha i bol jak na okres który niestety towarzyszy mi juz bardzo czesto

Do góry