reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja ostatnio ogladalam pierwsza kapiel pierwsze ubieranie na youtube ale to juz w domu to jeszcze ale takich nie widzialam z krwia czy cos..niefajne

Hej dziewczyny! Powiedzcie, czy każda z Was doświadcza skurczy przepowiadających? Ja jutro zacznę 37 tc i jeszcze ani razu nie miałam... chyba, że nie potrafię ich rozpoznać.. martwię się, bo poza tym, że czuję małą bardzo nisko, nie mam żadnych innych oznak, że poród tuż tuż. Nie chciałabym przenosić, bo z tego co słyszałam wywoływanie to nic przyjemnego...

Nie miałam.. jutro mam wizytę u swojego lekarza, zobaczę co powie. Chociaż on do wszystkiego podchodzi bardzo "na luzie". Wszędzie dziewczyny piszą skracających się szyjkach, ktg itp. a mój ani razu jeszcze nie zmierzył mi szyjki, usg też nie na każdej wizycie i często się muszę o nie upominać.. dodam, że chodzę prywatnie. Dziwi mnie trochę jego podejście..

Fakt dziwne podejście, ja usg mam na kazdej wizycie i do tego bardzo dokladne niekiedy po 30 minut.
Mi brzuch twardnieje co eaz częściej do tego pojawia sie bol brzucha jak na okres najczesciej rano i po południu.
Mala Mi mi o szyjce mowi podczas normalnego badania, nie mierzy w żaden inny sposób.

reklama
Mi tez czesto twardnieje brzuch i juz od kilku dni pobolewa mnie momentami jak na okres i w pachwinach tak rozciaga.
Wczesniej nic mi.sie takiego nie dzialo.
Ale maly tak samo aktywny jak dotychczas Wiki a Twoja mala tez tak duzo sie rusza?

Mi gin tez nie mowi w sumie o.szyjce co i jak tylko ogolem ze wszystko wporzadku i nic niewiem:/

Do góry