reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila dokładnie jedz, a do tego czasu oszczedzaj sie.
Moj tez przerażony bo zaczął malowac pokój i na jednej scianie wyszły mu pasy i nie wie co zrobić. Wkurzony bo dokonczyc bedzie mogl dopiero za 2 tyg, a wtedy różnie moze być. Mowilam mu wczesniej twierdził, że ma duuzo czasu to niech sie teraz martwi i denerwuje, ja to mam w nosie, ja wszystkie swoje obowiazki juz zrobilam :)

Kamila gratulacje ;) duże maluszki ;) zdrówka dla Was.

Te koszule to takie średnie , bo to robią 2w1 ciążowe plus do karmienia. Ja zamówiłam z dwóch firm takie normalne i przez cyce musiałam XL i co... w cyckach na styk a w brzuchu nawet teraz luźne. Będę w luźnych chodzić, trudno. A poprzednio miałam na ramiączkach i byłam bardzo zadowolona. Tylko rodziłam w sierpniu.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Co do piżam to i tak tetaz jest lepszy wybór bo jak rodziłam corke to jeszcze gorsze były no chyba ze miałas kase i za 100 kupiłas ale jak dla mnie to i tak potem w nich nie bedzie sie chodzic a jeszcze jak sie okaze ze nie ma pokarmu tak jak ja przez miesiac męczylismy sie z cora potem przeszlismy na modyfikowane to wrocicie do swoich satyneczek:D

Wczoraj przyszła mi komoda złozyłam a tu okazuje sie ze miejsca dalej brak na ciuszki masakra nie wiem gdzie ja to wszystko upcham

Kamila, gratulacje!

Eee tam narzekacie na koszule, ze nie są sexi, to może kupcie sobie pończochy i załóżcie do porodu jak to robią dystyngowane panie w Rosji [emoji6] oczy z orbit mi wyszły jak to zobaczyłam.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

iPad

Joani, ale co jest złego w tym że i w czasie porodu chcemy czuć sie dobrze? Równie dobrze mozna powiedziec, że w ciąży już nie musi sie o siebie dbać. Ja lubię dobrze wyglądać, dbać o siebie, do porodu też mam zamiar zrobic sobie pedicure ide tez do fryzjera zafarbowac włosy. Koszule też kupiłam specjalnie na tę okazję. To wyjątkowy czas w życiu każdej kobiety i chcialabym, przynajmniej ja, czuć sie wtedy na prawde wyjątkowo... a narzekamy bo taka prawda, te wszystkie koszule z dziwnymi nadrukami są po prostu brzydkie i.malo atrakcyjne co może negatywnie wpływać na.kobiety które są nauczone dbać o siebie :) a jeśli panie z Rosji tak lubią to ich sprawa, każdemu według potrzeb

reklama
Do góry