reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktoria też tak uważam :-) poza tym te koszule nie kosztują 5 zł i byłoby miło jakby się do nich przyłożyli. Mi nie tyle chodzi o sam szpital tylko o dom, w końcu będzie mnie oglądał mąż i chciałabym czuć się dobrze :-) niestety zwykłe tę naprawdę ładne to koszt ok 100 zł a to dla mnie trochę dużo jak za coś do spania na krótki okres :-) i nie chodzi o to aby były od razu sexi tylko kobiece a to dla mnie duża różnica. Nie mam wyglądać jak gotowa do teges szmeges tylko jak kobieta

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila dokladnie o tym samym myślę, to samo jesli chodzi o biustonosze do karmienia. Większość jest po prostu brzydka, a przecież ka oprócz tego, że będę matką to jestem też kobietą i ładna, seksowna bielizna to juz + 100 punktow do lepszego samopoczucia. Nie chce żeby moj chłop widział mnie w takich workach i widział we mnie tylko matkę swojego dziecka

Dziewczyny ratunku znow nie spalam od chyba czterech nocy tylko poprzednia normalnie spalam a tak to leze i nie moge:( dzien sie zaczyna a ja jak flak zero checi i sil na nic!!!

chyba bede lezec w lozku az nie urodze bo sie do niczego ostatnio nie nadaje..:(

Ja tez mialam straszna noc :( mały szalał jak opętany i chyba zmienił pozycje bo czuje go całkiem na dole juz i w dodatku naciska mi na jakis nerw i czuje straszny ból w dupie! Ledwo moge ruszać prawa noga:( a ja do pracy jeszcze chodzę ten i przyszły tydzien ale jak mi nie minie to chyba zwolnienie wezne:( co z tego ze chęci sa jak sily brak...

Mam info dla was :) jeśli macie konto na Facebooku to na profilu "LO VI karmienie miłością" jest konkurs. do wygrania są trzy laktatory elektryczne :)

może któraś chciałaby spróbować :)

ja w nocy to czuje się jakby mnie kołem lamali :/ jak się budzę to wstać nie mogę bo tak biodra mnie bolą a dodatkowo pomimo brania magnezu czuje skurcze w lydkach. ..
generalnie to nie budzę się często bo kolo 2 i 4-5. zasypiam później łatwo więc z samym snem problemów nie mam jako takich. ..
cały dzień niby coś robię a nic nie jest zrobione. .. i wieczorem jestem zmęczona ale zanim zasne to musze poleżeć,poczytać i dopiero jak oczy mi lecą to gasze światło bo jak zgasze wcześniej to leżę kilka godzin[emoji14]
najgorsze ze teraz połamane jesteśmy. .. część niewyspana a później będzie tak samo[emoji14]tylko powody inne...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie, krzątam się cały dzień a efektów nie widać :(
W poniedziałek byłam w poradni bólu pleców, ale fizjoterapeuta powiedział, że na ten moment dużo nie pomoże. Mam unikać siedzenia (!) i mąż ma mnie masować dla rozluźnienia. Po tych masażach faktycznie czuję, że chwilowo odpuszcza i lepiej mi się śpi, ostatnie noce przesypiam super, po 7h z przerwami na toaletę.
Co do tych ciążowych ciuchów to mnie nawet nie zależy, żeby jakoś wielce kobieco i frywolnie wyglądać, bo na co dzień i tak najczęściej paraduję teraz w dresie i z kitą na środku głowy, tylko żeby wyglądać jakoś normalnie. Umówmy się, żadna z nas niezależnie od stylu nie nosi stanika jak na wuef dla dwunastolatki i bluzek z bufkami na ramionach (tak, tak, moja koszula do karmienia takie posiada, mimo że nie było tego widać na fotach jak kupowałam).

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila dokladnie o tym samym myślę, to samo jesli chodzi o biustonosze do karmienia. Większość jest po prostu brzydka, a przecież ka oprócz tego, że będę matką to jestem też kobietą i ładna, seksowna bielizna to juz + 100 punktow do lepszego samopoczucia. Nie chce żeby moj chłop widział mnie w takich workach i widział we mnie tylko matkę swojego dziecka

na zalando sa fajnie wykonane biustonosze, mięciutkie mile w dotyku, widziałam do rozmiaru G-H wiec na 90 % kobiet będą dobre

Do góry