reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Witam, u nas chlodniej dziś
Wczoraj tesciowa koleżanki sprawila mi tak ogromną niespodzianke dzieki której dzis nie mogę sie ruszać
Sluchajcie, przyjechala na kawę do kolezanki i akurat byłam i ja. Gadalysmy o pierogach i o tym jak za mną chodzą strasznie. Kolo 21 ( na urodzinach bylismy) pukanie do drzwi i ta oto wspaniała kobieta przywiozła mi całą miche super pysznych pierogów, jeszcze cieplych. No aż sie wzruszylam!! Z tego wszystkiego zjadlam 16! Dzis brzuchol nadal pełny, ale ja szczesliwa
Wczoraj tesciowa koleżanki sprawila mi tak ogromną niespodzianke dzieki której dzis nie mogę sie ruszać
Sluchajcie, przyjechala na kawę do kolezanki i akurat byłam i ja. Gadalysmy o pierogach i o tym jak za mną chodzą strasznie. Kolo 21 ( na urodzinach bylismy) pukanie do drzwi i ta oto wspaniała kobieta przywiozła mi całą miche super pysznych pierogów, jeszcze cieplych. No aż sie wzruszylam!! Z tego wszystkiego zjadlam 16! Dzis brzuchol nadal pełny, ale ja szczesliwa
Życiowa
o jaaaa takie domowe pierożki mniam
kurde mój mały jakiś niespokojny dzisiaj. .. chyba jakieś dzikie harce wyprawia albo się obraca znowu...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
kurde mój mały jakiś niespokojny dzisiaj. .. chyba jakieś dzikie harce wyprawia albo się obraca znowu...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
betkaa88
A co tu taka cisza? upały Was wymęczyły czy co? ja ledwo zipie chodź dzisiaj 26stopni ale strasznie duszno :/ wentylator od 5 rana na pełnych oobrotach :/
Betka Wy juz po remoncie? bo nie doczytalam chyba
Tak bejbe po remoncie juz teraz drugi week od koszmarnego remontu mija ktory trwal 3tyg uff jakos to przezylam...juz jest lepiej w domu no i grzejniki mamy!!!
Dzidzianapokładzie
Życiowa moja mała też dziś bardziej ruchliwa
Bez wentylatora nie da się żyć, znam to upały mnie aż tak nie męczą, najgorzej jak jest duszno tak jak dziś. dobrze, że akurat miałam męża pod ręką, bo byłam bardzo bliska temu żeby zasłabnąć.
Bez wentylatora nie da się żyć, znam to upały mnie aż tak nie męczą, najgorzej jak jest duszno tak jak dziś. dobrze, że akurat miałam męża pod ręką, bo byłam bardzo bliska temu żeby zasłabnąć.
tekila85
Hej, ja dziś strasznie zniosłam podróż z nad morza :-\ też właśnie prawie mężowi zasłabłam jak już dojechaliśmy do teściów, byliśmy u nich o 10 rano a doszłam się siebie dopiero po 16 :-\ poza tym stopy i spuchły od tej drogi i cały dzień się z tym męczę :-\
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybki
Trzecia Rybka
reklama
julianign
hej , przed chwilą miałam taką sytuację , zakręciło mnie w brzuchu tak jakby trochę na okres trochę do kibelka i chwilę później złapał mnie bolesny skurcz podbrzusza, taki że nie mogłam nóg wyprostować, brzuch w tym czasie był miękki , trwało to jakieś 3 min , jak już udało mi się wstać to przeszło , miałyście może taką sytuację ? bo nie wiem czy się martwić i konsultować z lekarzem czy jak sytuacja się nie powtórzy to poczekać do następnej wizyty we wtorek ?